Gündem PKK pusu kurdu kendileri vuruldu

PKK pusu kurdu kendileri vuruldu

Paylaş
PKK pusu kurdu kendileri vuruldu

PKK pusu kurdu kendileri vuruldu

Cizre'de pusu kurmaya çalışan iki terörist son anda farkedildi, ortalık kan gölüne döndü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde pusu kuran 2 terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken bölgedeki operasyonlar hala sürüyor.

Cizre köprüsünün başında pusu kuran 2 teröristin güvenlik güçleriyle çatıştığı öğrenildi. Teröristleri gören güvenlik güçlerinin, PKK'lılara "dur" dediği, teröristlerin silahla karşılık verdiği bildirildi. Yaşanan çatışmada bir terörist öldürüldü, diğeri de sağ olarak ele geçirildi.

Gündüz ortasında yaşanan olay bölgesine vatandaşlar akın etti. Öldürülen teröristi uzmanlar olay yerinde inceleme yaptıktan sonra otopsi için ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sağ olarak ele geçirilen terörist ise güvenlik güçleri tarafından Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

1 TERÖRİST TESLİM OLDU

Öte yandan Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir teröristin teslim olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Cudi Dağı'nda, içerisinde bulunduğu gruptan kaçan terör örgütü PKK üyesi E.O. (22) güvenlik güçlerine teslim oldu.

Yaklaşık 3 yıldır terör örgütünün dağ kadrosunda yer aldığı bildirilen E.O'nun birkaç sefer kaçmaya teşebbüs ettiği ancak örgüt üyelerince yakalandığı bildirildi.

Örgüt üyesi E.O'nun, ifadesi alınmak üzere Şırnak'a götürüldüğü öğrenildi.

Haberin Devamı