Gündem PKK sığınağı bulundu

PKK sığınağı bulundu

Paylaş
PKK sığınağı bulundu

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda örgüte ait patlayıcı ve düzenekleri ile bol miktarda yaşam malzemesinin bulunduğu sığınağa ulaşıldı

Siirt’in Eruh ilçesi kırsal kesiminde PKK’ya yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında yapılan arazi aramalarında, örgüte ait patlayıcı ve düzenekleri ile bol miktarda yaşam malzemesinin bulunduğu sığınak bulundu.

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından bölücü terör örgütüne yönelik Eruh ilçesi kırsal kesiminde sürdürülen operasyonlar kapsamında yapılan arazi aramasında örgüte ait bir sığınağın ortaya çıkarıldığı bildirildi.

Açıklamada, Bilgili köyü yakınlarında bulunan sığınakta yapılan aramada, güvenlik güçleri ile masum vatandaşlara yönelik kullanılmak üzere hazırlanan 20 patlayıcı madde düzeneği ve bol miktarda yaşam malzemesi bulunduğu belirtildi. Açıklamada, bomba düzenekleri ile yaşam malzemelerinin sığınakta imha edildiği de bildirildi.


DHA

Haberin Devamı