Yaşam Plaj çantanıza rahatça atabileceğiniz ürünler

Plaj çantanıza rahatça atabileceğiniz ürünler

Paylaş
Plaj çantanıza rahatça atabileceğiniz ürünler

Benri Güneş ürünleri, yetişkinler ve çocuklar için sunduğu ürün gamını geliştirdi

Benri Güneş ürünleri arasında ten rengine ve bronzlaşma oranına göre 15, 30, 50 faktör seçenekleri yer alıyor. Ürünler içerisinde yer alan 30 faktörlü güneş kremi, 3 yaş altı bebekler için kullanılabilirken aynı zamanda açık ten rengine sahip ve güneş ışınlarına karşı çok hassas kişiler için de yüksek koruma sağlıyor. 15 faktörlü Benri Güneş ise hem koruma hem de içerdiği kakao yağı özü ile bronzlaştırma özelliğine sahip.

Haberin Devamı

Güneş yağı ürün grubunda ise 15 faktörlü koruma sağlayan hindistan cevizi ile argan özlü bronzlaştırıcı yağlar bulunuyor. Hindistan cevizi özlü güneş yağı daha hızlı bronzlaşma sağlarken argan özlü güneş yağı orta derece koruması ile birlikte bronzlaşma sağlıyor.

Ürün grubunun içerisinde yer alan 50 faktörlü yüz koruma kremi de güneş korumasının yanı sıra özel içerikleri sayesinde cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olurken, D-Pantenol ve E vitamini özlü, paraben içermeyen, yoğun nemlendirme ve yatıştırma sağlayan güneş sonrası bakım kremi ise çocuklar dahil tüm aile bireyleri tarafından kullanılabiliyor.

Çocuklara özel 50 faktör koruması ile hassas çocuk ciltleri için özel olarak geliştirilen, suya dayanıklı Kids ürünleri ise paraben içermiyor ve nemlendirme özelliği ile tam koruma ve bakım sunuyor.

Haberin Devamı

Benri Kids serisinin öne çıkan ürünlerinden güneş ışınlarına direkt olarak maruz kalan yüz bölgelerini koruyan Benri Kids Güneş Stick ile tüm vücut kullanımına uygun Benri Kids Roll On, E vitaminli içerikleri sayesinde 24 saat nem ve güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlıyor.