Gündem Plajda kedi korkusu

Plajda kedi korkusu

Paylaş
Plajda kedi korkusu

Bodrum'da tatil yapan 37 yaşındaki Zafer Barbaros Öcal, plajda güneşlenirken bir kedinin saldırısına uğradı

Kedinin karnından ve elinden ısırdığı Öcal, kuduz aşısı yaptırıp tatilini yarıda keserek İstanbul’a döndü.İstanbul’dan geçen hafta Bodrum’a tatile gelen, bir otomotiv firmasında satış temsilcisi olarak çalışan Zafer Barbaros Öcal, 29 Temmuz günü binlerce kişinin denize girdiği Gümbet Plajı’nda şezlongta güneşlenirken başıboş bir kedinin saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

Kedinin karnından ve elinden ısırdığı Öcal, kısa süre olayın şokunu yaşadı. Öcal, ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek kuduz aşısı yaptırdı

Gümbet’te üç gün boyunca, kuduz olup olmadığını öğrenmek için, kendisine saldırgan kediyi arayan, ancak bulamayan Öcal, “Plajda güneşlenirken birden üzerime atlayan kedi karnımdan ve elimden ısırdı. Kedinin aşılı veya sağlık kontrolü yapıldığını gösteren bir tasması ve küpesi yoktu. Hastaneye geldim ve hemen kuduz aşısına başlandı. Kediyi bulamadığımız için kuşkularım gittikçe arttı. Bugün tatili yarıda kesip İstanbul’a dönme kararı aldım. Plajlarda başı boş dolaşan kedi ve köpeklere mutlaka tedbir alınması gerekir” dedi.

Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağı ve hastane yetkilileri ise bölgede herhangi bir kuduz vakasına rastlanmadığını söyledi.

Haberin Devamı

(DHA)