Gündem Plajda sapıklık

Plajda sapıklık

Paylaş
Plajda sapıklık

Bodrum'da halk plajında 13 ve 14 yaşındaki iki kız çocuğuna yazdığı mektubu verip cinsel organını gösteren badana ustası Kemal Koçer yakalandı. Sapık mektubunda “5 yıldır cinsel ilişkiye girmedim. Size baktıkça alev alev yanıyorum. O kadar masum ve seksisiniz ki, köleniz olmak istiyorum” diye yazdı

HAYALİNİ YAZMIŞ!

Haberin Devamı

Bodrum Gündoğan’da badana ustası olan evli, 2 çocuk babası Kemal Koçer (46), dün öğle saatlerinde halk plajına gitti. Denize girip güneşlenen Kemal Koçer, bir süre bakıp güldükten sonra yanlarına yaklaştığı 14 yaşındaki M.K. ile 13 yaşındaki M.T. adlı kızlara cinsel içerikli 2 sayfalık mektup verip şortundan cinsel organını gösterdi. Koşarak kaçan kızlar, aileleriyle jandarmaya gidip Kemal Koçer’den şikayetçi oldu. Çalıştığı inşaatın şantiyesindeki personel koğuşunda yakalanan Kemal Koçer, “Hayalimdekileri kağıda döktüm” dedi.

‘HER ŞEYE HAZIRIM’

Kemal Koçer’in kızlara verdiği mektuptaki sapık ifadeleri ise şöyle: “7 yıldır eşimden ayrıyım, 5 yıldır hiç kimseyle cinsel ilişkide bulunmadım. Sizleri plajda gördüğümde Kleopatra ve Afrodit’e benzettim. Sönmekte olan bu volkan birden patlamaya hazır hale geldi. Alev alev yanıyorum. Siz aynada hiç vücudunuza baktınız mı? Size baktıkça kendimden geçiyorum. Sizler o kadar masum, seksi ve çekicisiniz ki, önünüzde diz çökmek, köleniz olmak istiyorum. Bu mektubu alınca bana sakın ‘Gel’ demeyin, buna kalbim dayanmaz. Ancak ne isterseniz yapmaya hazırım.”

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/DHA