Gündem Plajdaki sapık serbest

Plajdaki sapık serbest

Paylaş
Plajdaki sapık serbest

Plaj sapığı Kemal Koçer, 2 bin TL'lik kefalet ödeyerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Bodrum Gündoğan’da badana ustası olan evli, 2 çocuk babası Kemal Koçer (46), önceki gün halk plajında yanlarına yaklaştığı M.K. (14) ile M.T. (13) adlı kızlara cinsel içerikli 2 sayfa mektup verip şortundan cinsel organını göstermişti.

Haberin Devamı

Koşarak kaçan kızlar, aileleriyle jandarmaya gidip sapıktan şikayetçi olmuştu. Kemal Koçer çalıştığı inşaatın şantiyesinde gözaltına alınmıştı.

2 bin TL kefaletle bırakıldı

“Mektupta sadece hayallerimi yazdım. Kimseye kötülük etmedim” diyen Kemal Koçer’in sorgusu 8 saat sürdü. Kemal Koçer 2 bin TL’lik kefalet ödeyerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kızların aileleri, “Bu sapığın tutuklanması için birilerine tecavüz etmesi mi gerekiyor?” diyerek karara tepki gösterdi.

İşte tüyler ürperten mektup

Kemal Koçer’in plajda kız çocuklarına verdiği mektuptaki sapıkça ifadeleri şöyle: “7 yıldır eşimden ayrıyım. 5 yıldır hiç kimseyle cinsel ilişkiye girmedim. Sizleri plajda gördüğümde, Kleopatra ve Afrodit’e benzettim. Sönmekte olan bu volkan birden patlamaya hazır hale geldi. Alev alev yanıyorum. Siz aynada hiç vücudunuza baktınız mı? Şu an beni çıldırtma noktasına getirdiniz. Size baktıkça kendimden geçiyorum. Sizlere uzatıp ellerimle tutacak kadar yakın olmak beni kahrediyor. Bunları okuyunca beni yanlış anlamayın, her şeyin bir ilki vardır. Belki siz de bu ilklerden birkaçını yaşamak istersiniz. Sizler o kadar masum, seksi ve çekicisiniz ki önünüzde diz çökmek, kulunuz köleniz olmak istiyorum. Şu an bambaşka bir dünyadayım. Ne isterseniz yaparım. Bu mektubu alınca bana sakın ‘Gel’ demeyin buna kalbim dayanmaz. Ancak ne isterseniz yapmaya hazırım.”

Haberin Devamı