Gündem Plajlar şenlendi

Plajlar şenlendi

Paylaş
Plajlar şenlendi

Antalya'nın Alanya ve Muğla'nın Fethiye ilçelerindeki plajlar, hava sıcaklıklarının artmasıyla daha şimdiden şenlendi

Turistlerden bazıları güneşlenirken, bazıları rüzgarlı havaya rağmen denize girerek yüzmeyi tercih etti. Antalya'nın Alanya İlçesi'nde hava sıcaklığı artınca yabancı tatilciler plajlara akın etti.

Türkiye'nin bazı bölgelerinde yağmur ve fırtına etkisini gösterirken, sıcaklığın 23 derece, deniz suyu sıcaklığının 18 derece olduğu ilçede turistler deniz ve güneşin tadını çıkardı.

İlçenin en gözde sahilleri arasında yer alan Damlataş, Kleopatra, Keykubat ve İncekum plajlarını dolduran turistlerden bazıları denizin dalgalı olmasına rağmen yüzmeyi tercih ederken, bazıları ise plaj voleybolu oynadı.

Plajlarda güneşlenip denize girenler ve kumsalda oynayan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu. Muğla’nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Ölüdeniz Beldesi'nde de sıcak havanın etkisini göstermesiyle sahiller, yerli ve yabancı tatilcilerle dolmaya başladı.

Haberin Devamı

Erken rezervasyonda 3. dönem başladı... İşte oteller ve fiyatları...

HAVA SICAKLIĞI 25 DERECE

Belcekız Plajı’nda turistler gün boyu güneşlenip ve denize girerek sıcak havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının ise 18 derece olarak ölçüldüğü Ölüdeniz'e, İngiltere’den 5 haftalık tatile gelen Danielle Howell, “Fethiye ve Ölüdeniz gerçekten çok güzel. Denize girip güneşleniyoruz. Havanın bu kadar sıcak olmasını beklemiyorduk. Özellikle Ölüdeniz’i çok beğendik” dedi.

Teoman ERİŞ- Sezer ŞAHİNDAŞ/ANTALYA-MUĞLA (DHA)

Erken rezervasyonda 3. dönem başladı... İşte oteller ve fiyatları...