Gündem Platonik aşkı için işadamını kaçırdı

Platonik aşkı için işadamını kaçırdı

Paylaş
Platonik aşkı için işadamını kaçırdı

Tekirdağ'da kadın doktora aşık olan galerici, kıskançlık krizine girdi ve...

Tekirdağ’da oto galerici G.M., muayene olmak için gittiği özel hastanede görüp aşık olduğu doktor E.Ö.’nün, yanında gördüğü işadamı C.A.’yı sevgilisi sanıp kıskançlık krizine girdi. İşadamının otomobiline binip silah zoru ile kaçırmak isteyen G.M., polis ekiplerini görünce kaçtı. Olaydan 20 gün sonra yakalanan çılgın aşık, ‘tehdit ve silah zoru ile gasp’ suçlarından tutuklandı.

Haberin Devamı

İstanbul’un Silivri İlçesi ve Tekirdağ’da oto alım satımı yapan 36 yaşındaki G.M., 4 ay önce muayene için gittiği özel bir hastanede karşılaştığı anestezi uzmanı 35 yaşındaki E.Ö.’ye aşık oldu. Eşinden 3 yıl önce boşanan ve 4 yaşındaki bir çocuğu olan G.M., platonik olarak bağlandığı doktor E.Ö.'nün bekar olduğunu öğrendi. G.M., doktor E.Ö.'yü 3 ay boyunca takip etti.

Gizleden takip etitği doktor E.Ö. ile yağ tiçareti yapan işadamı 45 yaşındaki evli C.A.’yı geçen ay birlikte gören G.M. doktorun işadamı ile ilişkisi olduğunu düşünerek kıskançlık krizine girdi. G.M., bir ay önce bir süre takip ettiği işadamı C.A.'yı kaçırmayı planladı. Hürriyet Mahallesi’ndeki evinden sabah işe gitmek için çıkan C.A.'yı takip eden G.M., işadamı otomobiline binince hemen arka kapıdan araca girdi. G.M. iddiaya göre işadamı C.A.’nın başına tabanca dayayıp, “Bu namus meselesi. Otomobili sür, seni öldüreceğim” diyerek tehdit etti. G.M.’nin zorlaması ile yola çıkan C.A. yolda polis ekibiyle karşılaşınca otomobili durdurdu ve araçtan inerek polislere sığındı. G.M. ise hemen direksiyona geçerek işadamının otomobiliyle kaçtı.

Haberin Devamı

DOKTORUN AŞKTAN HABERİ YOK

İşadamı C.A.’nın verdiği eşkalle kimliği belirlenen G.M., polisin yaptığı teknik takip sonucu gasp ettiği otomobille dün Tekirdağ dışına çıkmaya çalışırken yakalandı.

Üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçen G.M. poliste verdiği ifadede, işadamı C.A.’yı aşık olduğu doktorla birlikte görünce kıskançlık krizine girdiğini söyledi. G.M., “Platonik olarak tutulduğum doktorla işadamı C.A.’yı görünce çılgına döndüm. İşadamını aşık olduğum kızdan uzak tutmak için kaçırmayı planladım. Arabadan atlayarak kurtuldu. Pişmanım doktoru çok seviyorum” dedi.

Anestezi uzmanı E.Ö’nün kendisine platonik olarak aşık olan G.M.’den haberi olmadığı belirtildi.

GASP VE TEHDİTTEN TUTUKLANDI

Polisteki ifadesinin ardından adliye çıkarılan ve G.M. ‘tehdit ve silahlı gasp’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne kondu.
Adliye çıkışı yüzünü elleri ile kapatan G.M. gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ, (DHA)