Magazin Playboy güzeli Türkiye'de

Playboy güzeli Türkiye'de

Paylaş
Playboy güzeli Türkiye'de

Playboy güzeli Sylvi Bodi, su kayağı antrenmanları için Antalya´ya geldi.

Su sporlarına olan ilgisiyle bilinen Playboy güzeli Sylvi antrenman yapmak üzere Bodi Antalya´ya geldi. Macaristan doğumlu olan Playboy güzeli Sylvi Bodi, aynı zamanda derginin 2009 ve 2010 yılı takvimindeki güzeller arasında yer aldı.

Haberin Devamı

2002 yılında kapak kızı olan 27 yaşındaki Bodi, profesyonel olarak yaptığı wakeboard (kablolu su kayağı) sporu antrenmanları için Manavgat´taki Hip-Notics Kablolu Su Kayağı tesislerini seçti.

Macaristanlı Bodi, bir hafta süren yorucu bir antrenman dönemine girdi. Güzelliği ve seksi vücut hatlarıyla ilgi odağı olan Bodi, neşesi ve esprileriyle de dikkat çekti.

Bodi, düzgün fiziğiyle de birbirinden çarpıcı pozlara imza attı. Bodi, wakeboard antrenmanından geri kalan zamanlarında da arkadaşlarıyla birlikte güneşlenip güneşli havanın keyfini çıkarttı.

19 yaşında kapak güzeli olan ve ardından kariyer basamaklarını hızla tırmanan Bodi´nin fotoğrafları, dünyaca ünlü ´FMH´ dergisinin kapağında da yayınlandı. Bodi, Pamela Anderson´dan sonra Antalya´da tatil yapan ikinci Playboy güzeli oldu.

DHA

Haberin Devamı