Dünya Playboy güzelini yakıp çöpe atmışlar

Playboy güzelini yakıp çöpe atmışlar

Paylaş
Playboy güzelini yakıp çöpe atmışlar

Miami'de çöpten çıkan yanmış cesedin bir Playboy mankenine ait olduğu ortaya çıktı

ABD’nin Miami kentinde yaşanan korkunç cinayetin kurbanının bir Playboy mankeni olduğu ortaya çıktı. Korkunç cinayet ülkenin en çok konuşulan olayı oldu.

Haberin Devamı

Paula Sladewski ve erkek arkadaşı Kevin Klym yılbaşı arifesinde Lagy Gaga konserine gittikten sonra geceyi kulüp ve barlarda eğlenerek geçirdi. Çift Pazar sabahı Miami’deki “Club Space” kulübünde herkesin gözleri önünde kavga etti.

Kevin Klym polise verdiği ifadede kulüpten çıkmak istedikleri zaman Sladewski’nin çok sarhoş olduğunu ve ona karşı geldiğini, çıkan tartışmanın ardından korumaların onu kulüpten attığını söyledi.

Otele dönen Klym, aradan saatler geçmesine rağmen kız arkadaşının dönmemesi üzerine polise haber verdi. En son saat yedi civarında kulüpte görüldüğü tespit edildi. Polis yanmakta olan bir çöp tenekesinin içinden korkunç şekilde yanmış bir insan cesedine rastladı. Dişten alınan DNA örnekleri cesedin güzel manken Paula Sladewski'ye ait olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Sladewski’nin babası kızının Klym ile sürekli tartıştığını belirtti ve genç adamı suçladı. Polis korkunç cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

(milliyet.com.tr)