Yaşam Playboy'a girmek için kapışıyorlar

Playboy'a girmek için kapışıyorlar

Paylaş
Playboy'a girmek için kapışıyorlar

Playboy, fotoğrafçı ve modellere dergide yer bulma fırsatı sundu

POSTA İNTERNET

Ünlü erkek dergisi Playboy, bu dergide fotoğraflarını yayınlatabilmek için adeta kıvranan fotoğrafçılara ve amatör modellere bir fırsat sunuyor. 'Playboy Channel' adlı paralı televizyon kanalında yayımlanan 'Playboy Shootout' adlı programda da adeta belgesel gibi, bu adayların hummalı çalışmaları gözler önüne seriliyor.

Bu yarışma için öncelikle ABD çapından 10 fotoğrafçı seçildi ve her birine birer amatör model verilerek Los Angeles'ta bir malikaneye yerleştirildi. Fotoğrafçıların amacı, Playboy dergisinin standartlarına en fazla uyacak kareleri çekip, dergide 'eserlerini' yayınlatabilmek... Tabi ki modeller de aynı amacı taşıyor, çünkü kendi fotoğrafçısı birinci olursa, bu, kendi fotoğraflarının da dergide yayımlanması anlamıya geliyor.

BİNLERCE FOTOĞRAF YAĞIYOR AMA...

Playboy editörleri, her yıl kendilerine binlerce fotoğraf yollandığını ancak bunların çok çok az bir kısmının dergide kendine yer bulabildiğini belirtiyor. Daha önce kendisi de yıllarca Playboy'un kapısından girebilmek için çaresiz girişimlerde bulunan ama en sonunda eserlerini kabul ettirmeyi başaran Stephan Wayda, "İnsanlar Playboy fotoğrafçılığının eğlence, seks ve şöhretten ibaret olduğunu düşünür, Ancak çıplak fotoğraf çekmenin zorluklarından hiçbirinin haberi yoktur. Çünkü kadın çıplak haldeyken belindeki kırışıklıklar bile görünür. Sizin amacınız onu güzel göstermektir" diye konuştu.

Uzun süre Playboy fotoğrafçılığı yapan Wayda, 5 Haziran'a kadar sürecek bu zorlu maratonda kimin kalıp kimin gideceğine karar verecek kişi konumunda bulunuyor.

Şu anda 10 fotoğrafçı, kendilerine modellerle birlikte tahsis edilen lüks bir malikanede, Playboy fotoğrafçısı olabilmek ve editörlerinden 'Olur' alabilecek pozları çekmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Fotoğrafçılar ve modeller bu yarışmanın çilesini çekerken, 'Playboy Shootout' adlı reality programını izleyenler, TV karşısında keyif çatıyor.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer298","298","201004","298-8.jpg");