Ekonomi PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Sony açıkladı...

PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Sony açıkladı...

Paylaş
PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Sony açıkladı...

PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Özellikleri nasıl olacak? Sony Interactive Entertainment America ve Worldwide Studios Şefi Shawn Layden, yaptığı röportajda firmanın yeni konsolu PlayStation 5 ve sanal gerçeklik üzerine bilgiler verdi

2017 E3 fuarında Sony Interactive Entertainment America ve Worldwide Studios Şefi Shawn Layden, Golem ile yaptığı röportajda Playstation'ı ve sektörü değerlendirdi. Layden, konsollar arası Oyun geçişleri konusunda, PS4 Pro'da çalışan bir oyunun PS4'te ne zaman çalışmayacağı sorusuna, " Böyle birşey asla olmayacak!" şeklinde yanıt verdi. Pro, Sony için oyunlara 4K ve HDR keyfi eklemenin bir yolu. Ayrıca daha kararlı bir görüntü oranı ve geniş DİSK alanı sunuyor.

PLAYSTATİON 5 2018'DEN SONRA GELEBİLİR


PlayStation 5 ile ilgili olarak ise Layden, "günün birinde çıkacağını" söyledi ama tarih vermedi. DHA öncesinde şirkete yakın bir kişi konsolun 2018'de beklendiğini açıklamıştı. Ancak, Layden'a bakılırsa, yeni bir PlayStation konsol ile 2018'den sonra karşılaşabiliriz.


1 MİLYONDAN FAZLA PLAYSTATİON VR SATILDI


Bugüne dek 1 milyondan fazla PlayStation VR sattıklarını belirten Layden, birçok pazarda ürünün tükendiğini söyledi. Bu aydan itibaren ise yeni parti ürünlerin dağılacağını ve satışların hızla devam edeceğini sözerine ekledi.

Haberin Devamı