Spor Podolski Galatasaray'dan ayrılmak üzere

Podolski Galatasaray'dan ayrılmak üzere

Paylaş
Podolski Galatasaray'dan ayrılmak üzere

Podolski'nin menajeri, Galatasaraylı yöneticilerle görüşmek üzere Sarı-Kırmızılı kulübün tesislerine geldi. 31 yaşındaki forvet oyuncusu her an başka bir takıma gidebilir

Levent Nazifoğlu’nun, “Ailesi İstanbul’dan ayrıldı, mutsuz” dediği Podolski’nin menaceri Nassim Touihri, Florya’yı ziyaret etti

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu, önceki gün yaptığı canlı yayın bağlantısında Podolski hakkında sürpriz açıklamalar yaptı. Nazifoğlu, Podolski'nin ailesinin İstanbul’dan ayrıldığını ve oyuncusunun bu nedenle mutsuz olduğunu söyledi.

Gitmesi yüksek ihtimal


Bu sözlerin üzerinden çok kısa bir süre geçmişti ki, Poldi’nin menaceri Nassim Touihri’nin İstanbul’da olduğu ortaya çıktı. Touihri’nin, Florya’da Sarı-Kırmızılı yöneticilerle görüşmeye hazırlandığı öğrenildi.

Toplantının sebebi ise 31 yaşındaki futbolcu için talep edilen 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli. Eğer Galatasaray Yönetimi bu rakamda aşağı inmeyi kabul ederse, Poldi’nin önümüzdeki hafta Uzakdoğu kulüplerinden birine gitmesi yüksek ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Haberin Devamı