Spor Podolski muhabir dövdü

Podolski muhabir dövdü

Paylaş
Podolski muhabir dövdü

Alman Milli Takımı oyuncularından Lucas Podolski, Arjantin'e 1-0 yenildikleri maç sonrası tv muhabiri ile tartıştı ve elindeki mikronofu muhabire vurdu

Hazırlık maçında dün akşam karşılaştığı Arjantin'e evinde 1-0 yenilmekten kurtulamayan Almanya Milli Takımı'nda, moraller bozuk.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild'in internet sitesinde yer verdiği bir haberde, milli futbolcu Lukas Podolski'nin dün akşam oynanan ve Almanya´nın Arjantin'e 1-0 yenildiği maçın hemen ardından bir tv muhabiriyle kavga etme durumuna geldiği belirtildi.

Podolski'nin tartıştığı muhabirle Bayern Münih´te futbol oynadığı dönemden beri tanıştığını belirten Bild, tv muhabirinin Podolski'ye, "Bu akşamki en güzel hareketini, maç öncesi ısınma sırasında gösterdin" dediğini yazdı.

Bu sözlere oldukça sinirlendiği belirtilen Podolski'nin, muhabirin elindeki cep telefonuna vurduğu ve hemen ardından da takım otobüsüne bindiği ifade edildi.

Otobüse bindikten sonrada sakinleşmeyen Podolski'nin, tekrar otobüsten inerek muhabire "gel kenara gel" diye seslendiği belirtildi.

Temel Elcivan/KÖLN (DHA)

Haberin Devamı