Spor Polat: 5 yabancı alacağız

Polat: 5 yabancı alacağız

Paylaş
Polat: 5 yabancı alacağız

Galatasaray Adnan Polat yeni sezon için 5 yabancı futbolcu transfer edileceğini açıklarken, 'Belki bir iki oyuncu bitmiş bile olabilir' ifadesini kullandı

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yöneticilerle birlikte düzenlediği basın toplantısında son zamanlardaki eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu.

"HALDUN ÜSTÜNEL'İN İSTİFASI ŞEKİL OLARAK YANLIŞTI"

İkinci Başkan Haldun Üstünel'in istifasına da değinen Başkan Adnan Polat, "4 senedir gece gündüz çok ciddi mesai verdi. Bu yorgunluk bazen insana düşünmediği şeyleri yaptırabiliyor. Üstünel'in istifası şekil olarak yanlıştı, içerik olarak yanlıştı.

Tatil dönüşü tekrar aramızda olmasını ve çalışmaya devam etmesini bekliyoruz. Haldun'un istifası şekil olarak yanlıştı, içerik olarak yanlıştı ama Galatasaray Spor Kulübü'nün üyeleri içinde yanlışlar yapan çok kişi var. Benim görevim hatalara mani olmak, küskünlükleri ortadan kaldırmaktır.


Basına transfer çalışmalarını önceden açıklamak kulübün menfaatlerine aykırı. Transferi sizlere açıklarsak o transfer kesinlikle ya bozuluyor ya da fiyat artıyor.

ADNAN SEZGİN KOMİSYON ALDI İDDİASI

O yüzden transfer %100 sonuçlanmadan sizlere duyurmayacağız. Örneğin, Mehmet Topal'ın transferinden Adnan Sezgin'in komisyon aldığı söyleniyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar.

Denetlenmeyen hiçbir köşemiz kalmadı. Biz şeffaf bir yönetim ve kulübüz. Her transfer teknik heyetin onayıyla yapılıyor.

5 tane futbolcu alacağız. Şu ana kadar da 5 futbolcu aldık, yok sayıyorsunuz. 5 tane yabancı futbolcu alacağız. Bunun için bazı yabancıları göndermek gerekiyor.

"KEWELL'A MAÇ BAŞI ÖNERDİK"

Bunun için ekonomik çıkarlarımızın olması lazım. Biz Keita'nın satış kararını sezon sonunda almıştık. Galatasaray tarihinde en fazla transfer geliri olan dönemdir.

Belki son 10 senenin toplamından fazla kazandık. Galatasaray tarihinin en çok para kazandıran oyuncusudur Keita.

Kewell'a çok cüzi bir peşinat ve maç başı para teklif edildi. Mesajımızı net bir şekilde ilettik ve cevabını bekliyoruz."

Haberin Devamı