Spor Polat gözyaşlarıyla veda etti

Polat gözyaşlarıyla veda etti

Paylaş
Polat gözyaşlarıyla veda etti

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Mali Kurul'da kendisine karşı yapılanları unutmayacağını söyledi

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında Polat, yönetim kurulu üyelerinin seçime girmesi için bir engel olmadığını belirterek, "Tüm Divan Kurulu toplantılarına katıldım.

Tahminen 5 senede 55 toplantı yaptık. Yalnızca ikisine katılmadım. Divan Kurulu'ndan benim anladığım aklı selim kişilerin buraya gelip, yönetime tavsiyelerde bulunmasıdır.

Ancak Divan Kurulu'nda danışmadan daha çok hep karşımızda bir eleştiri ve muhalefet grubu gördük. Genel Kurul'daki Divan Kurulu raporumuzda da bizi eleştirenlerin raporu yer alıyor. Şahsen benim Divan Kuru'ndan beklentim bunlar değildir" dedi.

"GALATASARAY'IN TÜM PROBLEMLERİ BİTER"

Başkan olarak beni seçen tüm Galatasaraylılara gösterdikleri teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum diyen Polat, "Yaptığımız işlerin takdirini zamana bırakmak istiyorum.

Galatasaray Spor Kulübü ve şirketlerinin kimsenin cebinden idare edilmeye ihtiyacı yoktur. Galatasaray kendi kendine idare edilir ve yoluna devam eder.

2-3 seneye kadar Galatasaray'ın tüm büyük problemleri ortadan kalkacaktır. Galatasaray demokrasisinin önünün kesilmemesi gerekir. Bir kişinin cebinden para çıkartarak kulübü idare altına almamasına asla izin verilmemeli.

Üstüne basa basa söylüyorum, Galatasaray kendi imkanlarıyla çok rahat idare edilir, en zor durumlardan geçti; artık daha rahat günler var" ifadelerini kullandı.

"YÖNETİCİ BUKMAKTA SIKINTI ÇEKİYORDUK"

Beş yıl önce kulübe yönetici bulmakta sıkıntı çekiyorduk diyen Polat şöyle devam etti, "Şu anda Galatasaray başkanlığının yeniden cazip hale geldiğini görüyoruz.

Demek ki Galatasaraylılar, Galatasaray'dan korkmadan ilgilenecek duruma gelmişler, bu memnuniyet verici bir şey. Bizim planladığımız ve başlattığımız projelerin dışında yeni bir şeyin olacağını düşünmüyorum."

"ONLARI ASLA AFFETMEYECEĞİM"

Genel Kurul'a da değinen Polat sert ifadeler kullanarak, "Benim için çok üzücü bir gündü. Herkesi oyunu istediği gibi kullanabilir ama orada bunun şekli ve yapılanlar bizi çok üzdü. Bunu organize eden, uygulayan ve buna müsade edenleri asla affetmeyeceğim. Hem bizleri hem de Galatasaray'ımızı yakışmayacak şekilde lekelediler." dedi.

Haberin Devamı