Magazin Polat'a 'kurşun sektiren' tıraşı

Polat'a 'kurşun sektiren' tıraşı

Paylaş
Polat'a 'kurşun sektiren' tıraşı

Vadi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, konuk oyuncu olduğu dizide 'sinekkaydı' yerine 'kurşun sektiren tıraşı' yaptırdı

Necati Şaşmaz, Adana’da devam eden film çekimlerinden bir günlüğüne İstanbul'a geldi

Başrollerini Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Yenilmez, Ayçe Abana ve Serkan Ercan’ın paylaştığı, Ağustos sonunda TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Halil İbrahim Sofrası’nın ilk bölümüne sürpriz bir isim konuk oldu.

>> 'KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN'DE KİMLER VAR?

Haberin Devamı

medyatava'nın haberine göre, Adana’daki Kurtlar Vadisi Filistin filminin çekimlerinden bir günlüğüne İstanbul’a gelen Necati Şaşmaz, ziyarete gittiği Halil İbrahim Sofrası’nın setinde bir oyuncunun gecikmesi üzerine kameraların önüne geçti.

Senaryoda yapılan ufak bir değişiklikle Necati Şaşmaz da Halil İbrahim Sofrası’nın kadrosuna misafir oyuncu olarak dahil oldu. Hasan Kaçan’ın canlandırdığı Berber Ali karakterinin eski bir dostu olarak berber dükkanına gelen Şaşmaz, hem eski dostu Berber Ali’yle sohbet etti, hem de “kurşun sektiren tıraşı” oldu.

Berber Nuri karakterini canlandıran Kadir Çöpdemir, Kömür Baba’yı canlandıran Ahmet Yenilmez ve Sabit’i canlandıran Serkan Ercan’ın da yer aldığı bu sahnelerin çekiminde hem oyuncular hem de ekip kahkahalara boğuldu. Berber Ali’nin Necati Şaşmaz’a “sinekkaydı tıraşı” yerine “kurşun sektiren tıraşı” yaptığı bu eğlenceli bölüm, Halil İbrahim Sofrası’nın ağustos ayı sonunda TRT 1’de ekranlara gelecek ilk bölümünde yer alacak.

Haberin Devamı