Gündem Polat'ın selamı var. Bana iş verin!

Polat'ın selamı var. Bana iş verin!

Paylaş
Polat'ın selamı var. Bana iş verin!

"Kurtlar Vadisi'nden Polat Alemdar talimat verdi. Beni işe alacaksınız" dedi ve...

Bursa'da bir bankanın müdürünün yanına çıkıp, "Kurtlar Vadisi'nden Polat Alemdar talimat verdi. Beni işe alacaksınız" diyen 28 yaşındaki Demir Karaboyacı, kendisine olumsuz yanıt verilmesine sinirlenince elindeki benzin dolu pet şişesini yakmak istedi. Tesadüfen bankada bulunan polis tarafından etkisiz hale getirilen Karaboyacı gözaltına alındı.

BENZİN DOLU ŞİŞEYİ YAKACAKTI

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bulunan Vakıflar Bankası Heykel Şubesi'ne dün akşam saatlerinde giden Elmasbahçeler Mahallesi'nde oturan Demir Karaboyacı, müdürün yanına çıkarak "Kurtlar Vadisi'nden Polat Alemdar talimat verdi. Beni işe alın" dedi. Banka müdürünün, "Bizim personele ihtiyacımız yok" demesine sinirlenen Karaboyacı, koridora çıkıp "Beni işe alın' diye bağırdıktan sonra elinde tuttuğu içersi benzin dolu olan pet şişeyi yakmaya çalışırken, bu sırada bankada işlem yapmakta olan sivil polisler tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne getirilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen Demir Karaboyacı, "Tehdit" ve "Hakaret" suçlamasıyla çıkartıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldı.

DHA

Haberin Devamı