Spor Polat'tan Jo'ya övgü

Polat'tan Jo'ya övgü

Paylaş
Polat'tan Jo'ya övgü

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Brezilyalı Jo'nun daha büyük teklifler gelmesine rağmen Galatasaray'ı seçtiğini söyledi

GS TV’ye gündemle ilgili açıklamalarda bulunan başkan Polat, transfer çalışmalarına değinerek, "Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ uzun zamandır uğraşıyor. Adnan Sezgin de burada diğer işlemleri bitirmek için çaba harcıyor. İyi bir ekip çalışması yapıyorlar" dedi.

Kendi ekonomik şartları içinde iki transfer yaptıklarını kaydeden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Neill’i çoktandır düşünüyorduk. İhtiyacımız olan bir bölgede, inşallah bilgisini, becerisini ve yeteneklerini aktarır, takıma katkısı olur. Jo ise başka bir vaka.

Onun transferini kimse mümkün görmüyordu. Biliyordum ki, başka kulüplerden Manchester City’ye daha büyük teklifler geldi. O, daha önce bize söz verdiği için ’Ben söz verdim sözümden dönemem’ deyip, çok daha mütevazı bir teklifle Galatasaray’a geldi.

Tabii büyük şansızlık, Jo’nun 7 Avrupa kupası maçı oynaması ve bu kupadaki maçlarımızda oynayamayacak olması. Bu nedenle biraz sıkıntımız olacak, onu çözmek için uğraşıyoruz."

KEWELL, AVUSTRALYA'DA OPERASYON OLACAK

Adnan Polat, Harry Kewell’ın sakatlanmasının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, bu konuyla ilgili şunları söyledi: "Aynı bölgede daha önce de bir sakatlığı vardı, kasık bölgesinden ameliyat olmuştu.

Şu anda Avustralya’da bir operasyon geçirmesi söz konusu. Eğer operasyon geçirirse Nisan ayına kadar oynamaması söz konusu. Bu şekilde de sezonun son 4-5 maçı oynayabilir. Dolayısıyla orada büyük bir sıkıntı yaşıyoruz, Avrupa kupalarında santrfor olarak sadece Nonda ile kalıyoruz."

"MEDYADAKİ ASILSIZ HABERLER ÜZÜYOR"

Ligde şampiyon olmak ve UEFA’da final oynamak istediklerini, bunun için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Adnan Polat, sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray bunu yapabilecek kapasitede. Hem yönetim, hem teknik heyet, hem futbolcular, tüm kadro iyi niyetle bir kolej havası içinde çalışıyor.

Beni en çok üzen, medyada Galatasaray’ı içeriden yıpratacak, takımı bozmaya çalışan, yönetimi bozmaya çalışan bir sürü asılsız haberin çıkması. Neden çıktığını da bilmiyorum. Onun dışında bir sıkıntımız yok, iyiyiz, daha iyi olacağız."

Haberin Devamı