Kültür - Sanat Polis babanın gangster oğlu
Paylaş
Polis babanın gangster oğlu

Oscar ödüllü Ben Affleck dramatik suç gerilimi ‘‘Gecenin Kanunu’’ (Live By Night) filminde yönetmen ve başrol olarak karşımızda.

Dennis Lehane’in çok satan ödüllü romanından filme uyarlanan Gecenin Kanunu filminin senaryosu, yönetmenliği ve başrolü Ben Affleck’e ait. Film, Affleck’in yine Lehane’den uyarladığı takdir gören dram filmi ‘Gone Baby Gone’’dan sonra yazarla ikinci işbirliği. Filmin başrollerinde Ben Affleck ile Maleficent filmiyle yıldızı parlayan Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana ve Oscar ödüllü Chris Cooper yer alıyor.


İÇKİ YASAĞI DÖNEMİ AMERİKA


Gecenin Kanunu 1920’lerde içki yasağının devam ettiği ve içki satışının da yer altında gansterler tarafından gizlice sürdürüldüğü zamanlarda geçiyor. Güç ve para kazanmanın fırsatı, yeterli hırsı ve siniri olan her erkek için vardır ve Boston Polis amirinin oğlu Joe Coughlin, uzun zaman once katı kurallarına yasadışı bir insan olmak için sırtını dönmüştür. Ancak suçluların arasında bile kurallar vardır ve Joe güçlü çete liderinin parasını ve kız arkadaşını çalarak en büyük kuralı çiğnemiştir.

‘‘Gecenin Kanunu’’ (Live By Night) 3 Şubat'ta sinemalarda!






Haberin Devamı