Gündem Polis memurunun sır ölümü

Polis memurunun sır ölümü

Paylaş
Polis memurunun sır ölümü

Polis memurunun sır ölümü

Adana’da dün gece 7'nci kattan düşerek ölen 48 yaşındaki polis memuru S.A.’ın, kız arkadaşı A.M. ile birlikte boş evdeyken, boya yapmaya gelen kiracı Y.K. ve arkadaşı A.A. ile karşılaştıktan sonra, belirlenemeyen bir şekilde balkondan düştüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Polis memurunun kaçmak isterken düştüğü sanılıyor.

Olay dün saat 23.30 sıralarında Dadaloğlu Mahallesi 2567 Sokak Barış Apartmanı’nda meydana geldi. Apartmandan birinin düştüğünü görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri düşen kişinin öldüğünü belirledi. İncelemede ölen kişinin Şakirpaşa Polis Merkezi’nde görevli 23 yıllık polis S.A. olduğu ortaya çıktı.

Meslektaşlarının ölümünü araştıran polis, S.A.’nın boş olan 7'nci kattan düştüğünü belirledi. Yapılan soruşturmada iddiaya göre polis memuru S.A., kız arkadaşı olduğu öne sürülen A.M. ile boş dairedeyken, evi kiralayan Y.K. ve arkadaşı A.A. boya yapmak için anahtarla kapıyı açıp içeri girdi.

KADIN EVİN SAHİBİ

Haberin Devamı

Bu sırada evin de sahibi olan A.M., kapının açılmasıyla hızla dışarı çıktı. Bu sırada içeri giren kiracı Y.K., evde polis memuru S.A. ile karşılaştı. Daha sonra S.A., belirlenemeyen bir şekilde küçük odanın penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Polis memurunun balkondan yan daireye geçmeye çalışırken dengesini kaybederek 7. kattan toprak zemine düşerek hayatını kaybettiği iddiaları da değerlendiriliyor.

Yapılan incelemenin ardından ev sahibi A.M., kiracı Y.K. ve arkadaşı A.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA - AA