Gündem Polise saldıran oğlunu dövdü

Polise saldıran oğlunu dövdü

Paylaş
Polise saldıran oğlunu dövdü

Zonguldak'ta, emniyette bekçilik yapan Yaşar Demirbağ, polise saldıran oğlunu tekme tokat dövdü

Gece saat 24.00 sıralarında kentin en işlek caddesi Gazipaşa’da aşırı hız yaparak tehlikeli araç kullanan minibüs sürücüsü, polisin ‘dur’ ihtarına uymadı.

Polisle yaşanan kovalamaca sırasında, Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokak’ta aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan 67 S 0054 plakalı minibüs, yol kenarındaki beton korkulukları parçaladı.

Yolun alt tarafındaki evin bahçesine düşmekten son anda kurtulan ve ön tarafı 5 metre yükseklikte askıda kalan minibüsün sürücüsü Hasan Akgün, kazadan yara almadan kurtuldu.

Minibüsteki boş bira şişeleri kaza sırasında yere düşerken, ayakta durmakta güçlük çeken alkollü sürücü polis tarafından gözaltına alındı.

TAKVİYE EKİPLER GELDİ

Gelen çekici ile minibüsü kurtarabilmek için çalışma başlatıldı. Bu sırada olay yerine gelen sürücünün 5 arkadaşı önce basın mensuplarına, ardından tehlikeli olduğu gerekçesiyle minibüsü çekemeyeceğini söyleyen kurtarıcının sürücüsüne saldırdı.

Kurtarıcı aracın ön camını kıran grup, daha sonra araya giren polise de saldırdı. Polis, gruba biber gazı ve copla müdahale ederken, havaya silahla uyarı atışı yaptı.

Bu sırada mahalle sakinleri büyük korku yaşadı. Gelen takviye polis ekiplerinin de müdahalesiyle sürücünün arkadaşları kelepçelenerek gözaltına alındı.

BEKÇİ BABADAN TEKME TOKAT DAYAK

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de bekçi olarak görev yapan Yaşar Demirbağ, polise saldıran grup arasında damadı ile birlikte yer alan oğlu Yasin Demirbağ’ı, polislerin elinden alıp, herkesin gözü önünde tokatladı.

”Sen evde değil miydin? Ne işin var burada?” diyerek oğluna tekme tokat girişen Yaşar Demirbağ, oğlu ve damadının ekip aracına bindirilmesinden sonra da, “Sizin yüzünüzden rezil oldum” diyerek isyan etti.

Yaşar Demirbağ’ı, polisler sakinleştirmeye çalıştı. 5 kişi hakkında, ‘Polise mukavemet ve mala zarar verme’ suçlarından, 237 promil alkollü çıkan sürücü Hasan Akgün hakkında da, ‘Alkollü araç kulanmak ve trafiği tehlikeye düşürmek’ suçlarından işlem yapılacağı bildirildi.

Ersin ERCAN/ZONGULDAK (DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2710","2710","201009","2710-5.jpg");

Haberin Devamı