Gündem Polisi vurduğunu hatırlamıyor!

Polisi vurduğunu hatırlamıyor!

Paylaş
Polisi vurduğunu hatırlamıyor!

Kimlik soran Yunus ekibine saldırarak belinden tabancasını aldıkları polis memuru Halit Uslu'yu yaralayan 5 kişi gözaltına alındı

Esenler'de kimlik soran motosikletli polis timlerine saldırarak belinden tabancasını aldıkları polis memuru Halit Uslu'yu yaraladığı öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler olay sırasında alkollü oldukları için olayı hatırlamadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi'nde cumartesi akşamı meydana gelen olayda 155 Polis İmdat telefonuna gelen "Alkollü şahıslar çevreyi rahatsız ediyor" ihbarı üzerine motosikletli polis timleri verilen adrese gitti.

BİRİ HÂLÂ FİRARDA

Alkol alan 6 kişinin kimliklerini kontrol etmek isteyen polislerle zanlılar arasında tartışma çıktı. Bu sırada bir kişi polis memuru Halit Uslu'nun silahını alarak ateş etti. Olayda Halit Uslu bacağından yaralanırken zanlılar kaçtı.

Asayiş şube müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada olayı gerçekleştirdikleri ortaya çıkan Servet İ.(32), Bayram P.(28), Osman Ç.(18), İbrahim A.(29), Volkan E.'yi (23) gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde olay sırasında çok alkollü olduklarını ve ne yaptıklarını hatırlamadıklarını söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edilirken olayla ilgili olarak firarda olan Fatih K.'nın (25) yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Haberin Devamı

Mehmet AKTARAN -İSTANBUL-DHA