Gündem Polisin ilginç tepkisi

Polisin ilginç tepkisi

Paylaş
Polisin ilginç tepkisi

Antalya'da 2 yıl önce sahte kredi kartı dolandırıcılığından gözaltına alınıp tutuklanan, ifade tutanaklarındaki imza sahte çıkınca tahliye edilen Serdar G.G.'yi aynı suçtan gözaltına alan polisin ilk tepkisi 'Hoşgeldin Serdar' oldu

2 gün önce bir ihbarı değerlendiren polis, Antalya’da sahte kredi kartı dolandırıcılığı çetesinin varlığını tespit etti. Şüphelilerin Kepez ve Muratpaşa ilçelerindeki evlerine yapılan eş zamanlı operasyonda, Serdar G.G., Ö.A.G. ve Y.E.B. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şüpheliler arasında yer alan Serdar G.G.’yi daha önce de aynı suçtan gözaltına alan polisin ilk tepkisi ise "Hoşgeldin Serdar" oldu.

Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, kredi kartı kopyalamaya yarayan cihazlar, sahte kredi kartı çekimlerinde kullanılan pos cihazları ve pos slipleri ile çok sayıda kredi kartı bilgisini içerir not kağıdı ele geçirildi. 3 şüpheli, sorgularının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

İMZA TUTMAYINCA TAHLİYE EDİLMİŞTİ

2 yıl önce bir başka sahte kredi kartı operasyonunda çete lideri olarak gözaltına alınan Serdar G.G., 506 yıldan 1206 yıla kadar hapis istemiyle Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Poliste susma hakkını kullandığı halde verdiği öne sürülen ifadelerin altındaki imza sahte çıkan Serdar G.G.. geçen Temmuz ayında tahliye edildi.

Haberin Devamı

Tahliye sonrası açıklama yapan Serdar G.G., Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne hediye etmek için söz verdiği 4 klimayı almadığı için operasyonun yapıldığını iddia etti. Aynı tarihte suçsuz olduğunu belirten Serdar G.G., polisler hakkında işlem yapılmaması halinde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar gideceğini söyledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü ise Serdar G.G.’nin iddialarını açıklamayla yalanladı.

DHA