Gündem Polisin külotlu ’Tarzan' ile imtihanı! 'Ağaçta oturuyorum'

Polisin külotlu ’Tarzan' ile imtihanı! 'Ağaçta oturuyorum'

Paylaş
Polisin külotlu ’Tarzan' ile imtihanı! 'Ağaçta oturuyorum'

Antalya'da gece geç saatlerde üzerinde sadece külotla yolda koşarken yakalanan ve kendisini ’Tarzan’ olarak tanıtan 30 yaşındaki Sabri Ü., polisleri zor durumda bıraktı. Sabri Ü. adresi sorulunca, "Ben ağaçta oturuyorum" dedi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi 100’üncü Yıl Bulvarı’nı kullanan sürücüler, Samanyolu Kavşağı’nda saat 01.00 sıralarında refüjde külotlu bir kişi olduğunu görünce polise bilgi verdi. Verilen adrese sevk edilen motosikletli polis timi, refüjden karşı kaldırıma geçen çıplak vatandaşla karşılaştı.

SÖYLEDİKLERİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜ ANLAŞILAMADI


Adının Sabri Ü. olduğu belirtilen kişi, karşısında polisi görünce kaçma girişiminde bulundu. Yakalanıp kaldırıma oturtulan ve sakinleştirilmeye çalışan Sabri Ü., sürekli bağırırken, söylediklerinin büyük bölümü anlaşılamadı.


UYUŞTURUCU VE ALKOL MUAYENESİ 'YEMİN'LE


Sabri Ü.’nün uyuşturucu ya da alkol aldığını düşünen polis ekipleri sohbet ederek onu sakinleştirmeye çalıştı. Bir polis memurunun alkol ya da uyuşturucu alıp almadığını sorduğu Sabri Ü., yemin ederek hiçbir şey kullanmadığını söyledi.



Gece karanlığında bu halde neden sokakta olduğu sorulan Ü., "Ben Tarzanım. Burada, bu ağacın üzerinde oturuyorum" dedi. Polis ekiplerinin adresini ısrarla sorduğu Sabri Ü., bir ara cevap vermeyi bırakıp altında oturduğu ağacın tepesini işaret parmağıyla göstermekle yetindi.



Zaman zaman saldırgan tavırlar sergileyen Sabri Ü.’yü sakinleştirmek için sağlık ekiplerinden yardım istendi. 1 saat boyunca ambulansa binmek istemeyen Sabri Ü., Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sabri Ü., sakinleştirici verilmesi ardından sabah saatlerinde taburcu edildi. Sabri Ü.’nün üstüne çarşafla örterek ayrıldığı belirtildi.

Alparslan ÇINAR / ANTALYA, (DHA)