Türkiye (Son Dakika) Polisleri şaşırtan köpek

Polisleri şaşırtan köpek

Paylaş
Polisleri şaşırtan köpek

Gaziantep'te, sokakta uyuşturucu sattığı iddia edilen ve 'torbacı' olarak tanımlanan kişilere yönelik şafak operasyonu düzenledi. Özel harekat timlerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, uyuşturuculara el konuldu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte özellikle gençlere uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen kişileri takibe aldı. Uzun süren takibin ardından uyuşturucu satıcılarını belirleyen polis, şüphelilerin adresleri ile bağlantılı olduğu kişileri de saptadı. Çalışmasını tamamlayan polis, savcılık izniyle şafak vakti operasyon için düğmeye bastı.

3 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON


Haberin Devamı

Şafak vakti yola çıkan aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu polis ekipleri, şüphelilere ait 3 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenledi. Kapıların açılması ile şüphelileri yere yatıran ve kelepçeleyerek gözaltına alan polis, evleri de didik didik aradı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı operasyonda, polis ekiplerinin arama yaptığı evlerde 4 tabanca, 1 tüfek, 2 kılıç, 4 kilo bonzai ile çok sayıda uyuşturucu hap ve satışa hazır şekilde paketlenmiş esrar ele geçirildi. Uyuşturucu ve silaha el koyan polis, baskınlarda 7 şüpheliyi gözaltına aldı ve sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

'DOBERMAN' SANILDI SÜS KÖPEĞİ ÇIKTI

Öte yandan polis ekiplerinin şüphelilere ait bir evde yaptığı operasyon öncesi, evde doberman cinsi köpek bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine polislerden köpeğe karşı dikkatli olmaları uyarısı yapıldı. Ancak baskın sırasında evden çıkan ve isminin 'Doberman' olduğu anlaşılan süs köpeği polisleri gülümsetti.

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)

Haberin Devamı