Gündem Polislerin borç kavgası kanlı bitti

Polislerin borç kavgası kanlı bitti

Paylaş
Polislerin borç kavgası kanlı bitti

Açağa alınan iki polis memurunun borç kavgası ölümle sonuçlandı

Beylikdüzü Yakuplu Mezarlığı'nın karşısındaki Onur Sitesi A Blok'ta oturan ve geçirdiği soruşturma sonucu 10 yıl önce açığa alınan Murat Öztürk'ün, dün saat 23.30 sıralarında evinin zili çaldı.

Murat Öztürk, kapısını çalanın, kendisi gibi bir süre önce açığa alınan Cengiz Şahin olduğunu görünce aşağıya indi. Alacak-verecek meselesinden dolayı aralarında husumet bulunan eski polis memurları tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Cengiz Şahin, eşi 4 aylık hamile olan bir çocuk babası Murat Öztürk'e, belinden çıkardığı silahıyla kurşun yağdırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerine 13 kurşun isabet eden Murat Öztürk, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Beylikdüzü Medi Life Tıp Merkezi'ne kaldırılmak istenirken hayatını kaybetti. Meslektaşını öldürdükten sonra otomobili ile Avcılar istikametine kaçan Cengiz Şahin, D-100 Karayolu’nda otomobilini durdurdu.

Silahındaki son kurşunu otomobilin içinde başına sıkan Cengiz Şahin, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cengiz Şahin'in tüm müdahalelere rağmen beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İsmail AKTAŞ/İSTANBUL (DHA)