Gündem Polislerle grup seks yapan kadın intihara kalkıştı

Polislerle grup seks yapan kadın intihara kalkıştı

Paylaş
Polislerle grup seks yapan kadın intihara kalkıştı

Antalya'da Asayiş Şube Müdürlüğü nezarethanesinde 2 polisle grup seks yapan 35 yaşındaki G.T., cezaevinde intihara kalkıştı

2008 yılının Kasım ayında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 4 katlı Asayiş Şube Müdürlüğü binasının Nezarethane ve Gözaltı Büro Amirliği'nde ‘Nezarette grup seks’ skandalı yaşanmıştı.

İnfaz Büro Amirliği ekipleri fuhuş yapmak suçundan aranan G.T.'yi Konyaaltı'nda bulunan bir otele yapılan baskın sırasında yakalayarak gözaltına almıştı. Ertesi gün adliyeye çıkarılmak için nezarethaneye konulan G.T. burada polis memurları İ.T. ve M.A. ile grup seks yapmış ve bu olay Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

HALLERİNE ÜZÜLÜP BİRLİKTE OLMUŞTU!


Nöbetçi müdürün bastığı 2 polis açığa alınırken, idari soruşturma kapsamında ifade veren G.T. polislerin kendisini taciz etmediğini söyleyerek, “Hallerine üzüldüm, onlarla beraber oldum” demişti.

Antalya polisinin 26 Ekim'de bir süredir izlediği uyuşturucu şebekesinin Diyarbakır'dan yüklü miktarda esrar getireceği bilgisine ulaşınca, operasyon için düğmeye bastı.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, daha önce iki polisle nezarette grup seks yapan G.T., sevgilisi Recep Saci ve arkadaşı İbrahim Ulam çıktı. Adliyeye sevk edilen G.T., tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

"ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYORUM"

Geçen Pazar günü akşam saatlerinde koğuşta eline geçirdiği mide ilaçlarını içerek intihara teşebbüs ettiği iddia edilen G.T., Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bunun üzerine avukatı Ayhan Atasayar, G.T.'nin geçen 19 Kasım'da kendisine mektup göndererek cezaevinde öldürülmekten korktuğunu ve polis muhbiri olduğunu belirterek, “X kodlu muhbir benim. Tüm gerçekleri anlatacağım” dediğini açıkladı.


Teslime TOSUN/ANTALYA (DHA)

2