Gündem Polisten 'ikinci el cep' operasyonu

Polisten 'ikinci el cep' operasyonu

Paylaş
Polisten 'ikinci el cep' operasyonu

Şanlıurfa polisi tezgahta ikinci el cep telefonu satışı yapanlara operasyon düzenledi

Şanlıurfa'da polis tarafından, ikinci el cep telefonu satışı yapan seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenlendi. Kent merkezinde ayak üstü ikinci el telefon satan 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonun ardından, 37 yaşındaki Fikret Fırat, polis ve zabıtalar yüzünden iş yapamadıklarını söyleyen 37 yaşındaki Fikret Fırat, başına dayadığı tabanca ile intihara kalkıştı. Fırat, polis tarafından ikna edilirken başına dayadığı tabancanın da kuru sıkı olduğu ortaya çıktı.

VATANDAŞ ŞAŞIRDI

Haberin Devamı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube polisleri, cep telefonu hırsızlığı ve kaçak cep telefonu satışının önlenmesi için çalışma başlattı. Seyyar olarak ikinci el telefon satıcılarının yoğunlukla bulunduğu Sarayönü Caddesi üzerinde yapılan operasyonda, 10 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Yakalandıktan sonra bir ara sokakta duvara yaslanan 10 kişinin yapılan üst aramasında 16 cep telefonu bulundu. Sokaktan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında üstleri aranan ve bir süre bu şekilde tutulan şüpheliler, daha sonra gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

KURU SIKIYLA İNTİHAR GİRİŞİMİ

İkinci el telefon satıcılarına yönelik akşam saatlerinde düzenlenen operasyonun ardından, dün gece saat 22.00 sıralarında seyyar telefon satışı yapan 37 yaşındaki Fikret Fırat, Atatürk Bulvarı üzerinde başına tabanca dayayarak intihar girişiminde bulundu. 'Zabıta ve polisler yüzünden evime ekmek götüremiyorum' diye bağıran Fırat'ın, intihar girişimi olayı gören ve yoldan geçenler tarafından polise ihbar edildi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, bir süre konuştuğu Fırat'ı ikna etmeyi başardı. Fırat, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, yapılan incelemede başına dayadığı tabancanın ise kuru sıkı olduğu belirlendi. Her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Haberin Devamı