Gündem Polisten kaçarken 3 kişiyi ezdi

Polisten kaçarken 3 kişiyi ezdi

Paylaş
Polisten kaçarken 3 kişiyi ezdi

Radar kontrolüne takılan ve polisten kaçmaya çalışan sürücü, polise ceza ödemekte olan 3 kişiye çarpıp kayboldu

Kartal sahilinde polis kontrolünden kaçan bir otomobil sürücüsü, hız radarına yakalanan ve polis ekiplerine ceza ödemek üzere bekleyen 3 kişiye çarptı. Kazaya neden olan kamyonet sürücüsü kaçtı. Yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Kartal sahil yolunda radar kontrolüne takılan 34 ZP 3407 plakalı otomobilin içinde bulunan 3 kişi, polis ekiplerine trafik cezası öderken yine radar kontrolüne takılan ve polisten kaçan 34 UTJ 53 plakalı kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.

AYAĞI KOPTU

Çarpmanın etkisiyle ayağı koparak ağır şekilde yaralanan Atacan Çakır (25) ambulansla Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Nureda Topçu (29) ve İbrahim Gültekin ise, ambulanslarla Kartal Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Atacan Çakır, hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından ameliyat edilmek üzere Kartal Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sırasında bir polis memuru da son anda kendisini kaldırıma atarak kurtuldu. Sürücü kamyonetiyle, polis otosuna da çarptıktan sonra, kayıplara karıştı. Polis kazaya neden olan sürücüyü arıyor.

Haberin Devamı

M. Akif ERDEM/İSTANBUL (DHA)