Türkiye (Son Dakika) Polisten kaçıp 4 araca çarptı, 'Bu alemde unutulan değil iz bırakan ol' dedi

Polisten kaçıp 4 araca çarptı, 'Bu alemde unutulan değil iz bırakan ol' dedi

Paylaş
Polisten kaçıp 4 araca çarptı, 'Bu alemde unutulan değil iz bırakan ol' dedi

Konya’da polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü, biri polis aracı, biri belediye otobüsü olmak üzere 4 araca çarptıktan sonra yakalandı

Konya merkezde uygulama yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendiği Turan Ç. (19) idaresindeki aracı durdurmak istedi. Bunun üzerine polisler ile şüpheli araç arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheli araç merkez Karatay ilçesinde bir araca çarparak kaçmaya devam etti.


GÖZALTINA ALINDI


Yaşanan kovalamacada araç, trafik ışıklarında önce belediye otobüsüne, ardından polis aracına ve Yaşar Y. idaresindeki araca çarparak durdu. Şüpheli Turan Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşanan kazalarda şans eseri yaralanan olmadı. Şüphelinin aracına çarptığı Yaşar Y., kazanın ardından kendisine yeşil ışık yandığını ve hareket ettiği sırada kaçan şüphelinin aracına çarptığını söyledi.



"ALEM BUYSA KRAL BİZİZ"


Madde bağımlısı olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü Turan Ç., Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürüldüğü sırada, “Bu alemde unutulan değil iz bırakanlardan ol. Alem buysa kral biziz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Haberin Devamı