Gündem Polisten kaçmaya çalıştılar

Polisten kaçmaya çalıştılar

Paylaş
Polisten kaçmaya çalıştılar

Kağıthane'de polis ekiplerinin hırsızlık şüphelilerini yakalamak için silahlarını kullanmaları veya yaşanan kovalamaca MOBESE tarafından görüntülendi

İstanbul'da meydana gelen olaylar ve kazalar MOBESE'den kaçmıyor. Meydanlar, anne caddeler ile bir çok önemli noktaya kurulan MOBESE sistemiyle olaylar kaydediliyor. Bu görüntüler sayesinde suçlulara kısa süre ulaşılabiliyor. Kağıthane'de meydana gelen bir hırsızlık olayı sırasında polis ekipleriyle şüpheliler arasında yaşananlar da MOBESE tarafından görüntülendi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5224","5224","201104","5224-2.jpg");

Bir eve hırsız girdiği ihbarı üzerine Kağıthane Nurtepe'ye giden polis ekipleri şüphelilerin bir otomobille kaçtığı bilgisi üzerine plakayı diğer ekiplere bildirdi. Bunun üzerine söz konusu otomobili arayan ekiplerden biri otomobile Nurtepe Çilekli Caddesi üzerinde rastladı. Otomobilde bulunanlar polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri silahlarını çekerek şüphelinin bulunduğu otomobili durdurmaya çalıştı. Ancak otomobilde bulunan şüpheliler geri giderek polisten kaçtı. Polisler otomobilin lastiklerine ateş ederek kaçmalarını engellemeye çalıştı. Lastikleri patlayan otomobilde bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı