Gündem Polisten sürücülere ikram

Polisten sürücülere ikram

Paylaş
Polisten sürücülere ikram

Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, araçlarıyla kentten geçen tatilcileri durdurak uyardı, ardından da Burdur'un ünlü ceviz ezmesinden ikram etti

Polis uygulama noktasına gelen Vali Süleyman Tapsız'a da ceviz ezmesi ikram edildi. Vali Tapsız, durdurulan bir aracın içindekilerle görüşerek, bayram öncesi istenmeyen olayların yaşanmaması için herkesi kurallara uymaya davet ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Vali Tapsız gazetecilere yaptığı açıklamada da, bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından Türkiye genelinde yoğun bir trafik yaşandığını söyledi.

Burdur'un Antalya, Ankara, Denizli, Fethiye yolu üzerinde bulunduğunu hatırlatan Tapsız, şöyle dedi:

“Bu yüzden ilimizdeki trafik yoğunluğu had safhada. Emniyet Müdürlüğümüz Türkiye'ye örnek olacak güzel bir uygulamaya imza atıyor. Hem yöremizin tanıtımına katkı sağlıyor, hem de sürücülerin 5- 10 dakika dinlenmelerini sağlıyor. Ayrıca dağıtılan broşürlerle daha dikkatli araç kullanma noktasında sürücüler ikaz ediliyor. Bayram sevincinin yasa dönüşmemesi için herkesin dikkatli araç kullanmasını istiyoruz. Burdur'un ceza kesilen değil, ağızların tatlandığı, sürücülerin can güvenliği için ikazların yapıldığı bir yer olarak anılmasını arzu ediyoruz.”

Haberin Devamı

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)