Gündem Pompalı gaspçı işsiz baba çıktı

Pompalı gaspçı işsiz baba çıktı

Paylaş
Pompalı gaspçı işsiz baba çıktı

Pompalı gaspçı işsiz baba çıktı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde, kasiyeri pompalı tüfekle etkisiz hale getirip bebeği için yaptığını söyleyerek bin TL'yi gasp ederek kaçan 30 yaşındaki O.Ç., ikinci girişiminde yakalandı.

Haberin Devamı

Geçen hafta, Örnekköy Semti 7465 Sokak'taki alışveriş merkezine elinde büyük bir çantayla gelen bereli, yüzünde tıbbi maske bulunan kimliği belirsiz kişi, müşteri gibi davranarak raflardan aldığı çocuk bezlerini sepete koydu. Diğer müşterilerin ayrılmasını bekleyen şüpheli, daha sonra çantadan çıkardığı pompalı tüfekle kasiyeri tehdit edip bebeği için yaptığını söyleyerek bin TL'yi alıp kaçtı. Soruşturma başlatan polis, alışveriş merkezinin güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerden yola çıkarak şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

İKİNCİSİNDE BAŞARAMADI

Dün, saat 22.00 sıralarında 1844 Sokak'taki H.G.'ye ait Tekel bayiine gelen, başında bere, yüzünde tıbbi maske bulunan şüpheli, pompalı tüfeğini çantadan çıkardı. İşyeri sahibi H.G., kasadaki paraları almak isteyen zanlının üzerine atladı. Çevredekilerin kavga ihbarı üzerine yakındaki polis ekipleri, hemen olaya müdahale etti.

Haberin Devamı

Gözaltına alınıp sorgulanan O.Ç.'nin sabıkasının bulunmadığı saptandı. şüpheli O.Ç.'nin, dört aylık bir bebeği olduğunu, işsiz kalıp ev kirasını ödeyemediğini, soyduğu kişilere de bunu söyleyip özür dilediğini anlattığı kaydedildi. Şüpheli O.Ç.'nin, eşi ve bebeğinin, Postacılar Mahallesi'ndeki evlerini de terk ettikleri öğrenildi.

O.Ç.'nin, “Çocuğum evde açtı. İnşaat işçisiyim, işsiz kaldım. Ev kiramı ödeyemedim. Borçlarım vardı, çocuğum da yiyecek bekliyordu. Mecbur kalıp böyle bir işe kalkıştım çok pişmanım. Param olunca hepsini ödeyecektim” dediği kaydedildi. O.Ç., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Turaç TOP/İZMİR, (DHA)