Gündem Pompalı magandalar!

Pompalı magandalar!

Paylaş
Pompalı magandalar!

Alkollü iki kişi, pompalıyla rastgele ateş açıp 3 kişiyi yaraladı

Konya'da alkollü oldukları belirtilen ve kimlikleri henüz bilinmeyen iki kişinin, otomobilden inerek pompalı tüfekle rastgele ateş açması üzerine yoldan geçen iki kişi ile o sırada seyyar köftecinin yanından köfte yiyen bir kişi yaralandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Zafer Alanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, plakası alınamayan bir otomobille gelen ve kimlikleri henüz bilinmeyen iki kişi, otomobilden inerek çevreye rastgele pompalı tüfekle ateş etti. Ardından otomobillerine binerek hızla uzaklaştı.

TEDAVİ İSTEMEDİLER!

Bu sırada seyyar köftecinin yanında köfte yiyen 23 yaşındaki Orhan Çumralıgil, saçmaların isabet etmesi üzerine vücudunun çeşitli yerlerinde, yoldan geçen ve adı açıklanmayan iki gençte hafif şekilde ayaklarından yaralandı. İki genç, olay yerine gelen sağlık görevlilerin tedavi isteğini geri çevirerek olay yerinden uzaklaştı. Yaralı Orhan Çumralıgil'de, henüz bilinmeyen bir nedenle yanında bulunan 6 arkadaşı ile sözlü tartışması sonucu polis, biber gazı sıkarak Çumralıgil'e etkisiz hale getirdi. Ardından ambulansa bindirildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

İhsan YALÇIN / KONYA - DHA

Haberin Devamı