Türkiye (Son Dakika) Pompalı vahşette korkunç ayrıntı: Sol gözü balkonda bulundu!

Pompalı vahşette korkunç ayrıntı: Sol gözü balkonda bulundu!

Paylaş
Pompalı vahşette korkunç ayrıntı: Sol gözü balkonda bulundu!

Afyon'da, başka bir erkekle gördüğü eski sevgilisini pompalı tüfekle ağır yaralayan, yanındaki adamı öldüren, kendisi de çenesinin altına dayadığı tüfekle intihar eden adamın sol gözü balkonda bulundu!

Afyonkarahisar'da dün sokakta gördüğü eski sevgilisi Ayşe Çetin’i pompalı tüfekle ağır yaralayan, yanındaki Serkan Öz’ü öldüren, ardından aynı silahla intihar eden Mehmet Emin Kaya’nın cenazesi toprağa verildi. Hastanede tedavisi süren Ayşe Çetin’in, 13 yaşındaki kızıyla birlikte, 2012 yılında boşandığı eşinin yakın arkadaşı Mehmet Emin Kaya’yla yaşamaya başladığı, 10 ay önce Kaya’dan da ayrıldığı öğrenildi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde dün saat 15.00 sıralarında otomobiliyle şehir merkezinden Konya yolu yönüne giden özel bir firmada şoför olarak çalışan 47 yaşındaki Mehmet Emin Kaya, iddiaya göre eski sevgilisi 32 yaşındaki Ayşe Çetin ile kızı 13 yaşındaki Y.A.’yı, 37 yaşındaki Serkan Öz ile yolda yürürken gördü. Otomobiliyle hızla Sakarya Caddesi’ne giren Mehmet Emin Kaya, yol ortasında durdurduğu araçtan inerek, Ayşe Çetin ile kadının sevgilisi olduğu öne sürülen Serkan Öz’ün yanına gitti. Taraflar arasında çıkan tartışmada iddiaya göre Serkan Öz, Kaya’yı dövdü.


SOL GÖZ BALKONDA BULUNDU


Tartışma sonrası sinirlenen Kaya, otomobilinin bagajından çıkardığı pompalı tüfekle Ayşe Çetin’in göğsüne iki el, Öz’ün boynuna ve göğsüne 3 kez, bir kez de yere düştükten sonra vücuduna ateş etti. Çetin ve Öz kan içinde yere yığılırken, Kaya tüfeği çenesinin altına dayayarak tetiği çekti. Mehmet Emin Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yapılan incelemede Kaya’nın sol gözü, yakındaki bir apartmanın 3’üncü kat balkonunda bulundu.


’BABA NEDEN YAPTIN’


Olay sonrası çevredekilerden birinin cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde Mehmet Emin Kaya’nın başında ağlayan genç kız dikkati çekti. Çevredekilerin Kaya’nın yanından uzaklaştırdığı kişinin, saldırıda ağır yaralanan Ayşe Çetin’in kızı Y.A. olduğu belirtildi. Kızıyla birlikte 2012 yılında boşandığı eşinin yakın arkadaşı Mehmet Emin Kaya’yla yaşamaya başladığı belirtilen Çetin’in, 10 ay önce Kaya’dan ayrıldığı iddia edildi.

Olay sonrası annesini vuran Kaya’nın başına gelen Y.A.’nın, "Baba neden yaptın?" diye ağladığını anlatan görgü tanıkları, kızın uzun süre olayın şokuyla titrediğini kaydetti. Y.A.’nın hastanede pedagoglar eşliğinde alınan ifadesinde de Kaya’dan ’Baba’ diye bahsettiği belirtildi. Kaya’nın uzun süre annesiyle barışmak için uğraştığını anlatan Y.A., annesiyle Kaya’nın sık sık tartıştığını da kaydetti.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ


Olayın ayrıntıları güvenlik kameralarına da yansıdı. Kaya’nın durdurduğu otomobilin bagajından pompalı tüfeği aldığı ve koştuğu anlar yakındaki bir marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir süre sonra tekrar aracın yanına gelen Kaya’nın peşinden Y.A.’nın da koştuğu yer aldı. Görüntülerde, aracın bagajından bir şeyler aldığı görülen Kaya’ya, Y.A.’nın engel olmaya çalıştığı, ancak adamın koşarak tekrar caddeye doğru gittiği yer alıyor.


İKİSİ DE EŞLERİNDEN AYRI YAŞIYOR


Olayda yaşamını yitiren Serkan Öz’ün evli ve 1 çocuk babası, Mehmet Emin Kaya’nın ise evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi. Her iki adamın da eşlerinden ayrı yaşadığı, ancak henüz resmen boşanmadıkları kaydedildi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından Kaya’nın cenazesi, Değirmenayvalı Beldesi’nde, Öz’ün cenazesi ise Bayat İlçesi’nde toprağa verildi.

Hastanede tedavisi süren Çetin’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Haberin Devamı