Türkiye (Son Dakika) Pompalıyla dehşet saçtı, korkudan atladı

Pompalıyla dehşet saçtı, korkudan atladı

Paylaş
Pompalıyla dehşet saçtı, korkudan atladı

İstanbul Bağcılar'da, baba evine sığınan karısını almak için pompalı tüfekle çatıda dehşet saçan adam, karşısında Özel Harekât polisini görünce aşağı atladı

Birkaç ay önce evlenen 23 yaşındaki Rabia Ö. ile Emrah Ö. Ankara'da yaşamaya başladı. Ancak genç çift arasında geçimsizlik başgösterdi. Bunun üzerine Rabia Ö., Bağcılar'daki baba evine döndü. Eşini bir türlü geri dönmesi için ikna edemeyen Emrah Ö. pompalı tüfekle kayınpereninin evine geldi.

İddiaya göre, sabah saatlerinde Bağcılar'daki eve gelen Emrah Ö.'ye içeridekiler kapıyı açmadı. Bunun üzerine bina kapısının camını kırarak içeriye giren öfkeli koca çatıya çıktı. Emrah Ö. elindeki pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açınca olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi.

Polisleri gören Emrah Ö., 2 katlı binanın çatısından aşağıya atladı. Yaralanan Emrah Ö. ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları, çiftin daha önce de kavga ettiğini ve bu yüzden Rabia Ö.’nün birkaç kez babasının evine geldiğini söyledi. Hastaneye kaldırılan Emrah Ö.’nün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA