Magazin Popstar Erhan, Mine Koşan"la evlendi

Popstar Erhan, Mine Koşan"la evlendi

Paylaş
Popstar Erhan, Mine Koşan"la evlendi

Edirneli 'Popstar', eşinden boşanıp Mine Koşan'la evlendi. Babasının evlendiğini televizyondan öğrenen minik Aleyna ağladı

STAR TV'de yayınlanan ‘Popstar Alaturka’ yarışmasında birinci olan ve şöhreti yakaladıktan sonra 4 yaşındaki kızı Aleyna'nın annesi Özlem Aprin'den boşanan Erhan Yeşil, geçen hafta ünlü şarkıcı Mine Koşan'la evlendi. Babasının evlendiğini televizyondan öğrenen Aleyna, “Babam beni sevmiyor artık” diye ağlarken, Özlem Aprin, “Allah mutluluk versin” dediği eski eşine ‘nafaka’ davası açtı.

Haberin Devamı

Edirne'deki bir tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışan Erhan Yeşil, 2007 yılında Star TV'de yayınlanan ‘Popstar Alaturka’ yarışmasına katıldı ve Trakyalılar'ın büyük desteğini arkasına alarak bu yarışmayı birinci olarak tamamladı ve 100 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu. Ancak Erhan Yeşil şöhreti kaldıramadı ve ailesi dağıldı.

Erhan Yeşil, birinci olduktan bir süre sonra evi terk etti ve İstanbul'da yaşamaya başladı. Bunun üzerine 3 yıllık eşi Özlem, Edirne Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. 2 yıl önce de çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin çocuğu Aleyna ise annesiyle birlikte kaldı. Aradan geçen 1.5 yılın ardından Edirne'ye gelen Erhan Yeşil, eski eşinin yanına giderek pişman olduğunu söyledi ve barışmak istedi. Özlem Aprin de kızı için eski eşi ile nikahsız yaşamaya başladı. Ancak 3 ay sonra Erhan Yeşil, “Ben size bakamıyorum. Babanın evine gidin” dedi ve kızı ve eski eşini gönderdi. Erhan Yeşil, daha sonra tekrar İstanbul'a gitti ve barlarda şarkıcılık yapmaya başladı. Erhan Yeşil, geçen hafta da bir süredir beraber yaşadığı ünlü şarkıcı Mine Koşan'la evlendi.

Haberin Devamı

ALEYNA AĞLADI

Popstar Erhan'ın Mine Koşan'la evlendiğini bir lokantada bulaşıkçı olarak çalışan annesi Nurten Yeşil, kardeşi Çağla ve ağabeyi Oğuz Yeşil'le, Edirne Belediyesi'nde çaycı olarak çalışan eski eşi Özlem Aprin ve kızı Aleyna televizyonda tesadüfen gördükleri magazin haberlerinden öğrendi.
Babasının evlendiğini duyan Aleyna, “Babam beni sevmiyor artık” diyerek ağladı. Özlem Aprin ise üzülen kızına “Baban şarkısı için klip çekiyor” dedi.

‘ALLAH MUTLULUK VERSİN’

Erhan ile birbirlerini severek evlendiklerini söyleyen Özlem Aprin, haberi duyunca şoke olduklarını belirtip, şunları anlattı:

“Ben yarışma boyunca hep Erhan'a destek oldum. Hatta parayı kazanırsa kızıma daha iyi bir gelecek sağlamak istiyordum. Erhan da yarışmada kazandığı parayı kızı için harcayacağını söyledi. Ancak kızına hiç para vermedi. Yarışmadan sonra eline biraz para geçti. Çevresi de değişti, bizi terk etti. 1.5 yıl önce geri döndü. Kızım için tekrar barıştım. Ancak 3 ay birlikte yaşadıktan sonra ‘Size bakamıyorum’ diyerek bizi babamın evine gönderdi. Geçen ay da tamemen ayrıldık. O günden bu yana görüşmüyordum. Evde televizyon izlerken Erhan'ın Mine Koşan ile evlendiğini öğrendik. Ama üzüldüğüm konu, benimle birlikteyken Mine hanımla da görüşürmuş. 15 Aralık Erhan'ın doğum günüydü. Param olmadığı için bisküvi ile yaptığım pasta ile doğum gününü kutladık. Ama Erhan o sıralarda gizlice internetten Mine hanım ile görüşüyormuş. Allah mutluluk versin ne diyeyim?”

Haberin Devamı

Özlem Aprin, eski eşine Edirne Aile Mahkemesi’ne başvururak nafaka davası açtı.

Fırat KESKİNKILIÇ/EDİRNE, (DHA)