Uğur Alkapar Popta Edis dönemi
HABERİ PAYLAŞ

Popta Edis dönemi

Haberin Devamı

Edis’in ilk albümü ‘An’ Mart’ın ilk haftası çıkmıştı. Müzikten anlayan herkes bu üzerinde büyük özenle ve çok çalışılmış albüme şapka çıkardı. Edis sadece yorumcu olarak değil bir şarkı yazarı olarak da yerini sağlamlaştırırken, gelip geçici bir yıldız olmadığını kanıtladı.

Edis’i yoğun bir dönem bekliyor. Yarın (17 Nisan) reklam yüzü olduğu Yedigün’ün lansmanında boy gösterecek. 28 Nisan’da ise Zorlu PSM’de bomba gibi bir konser vermeye hazırlanıyor.

Bu işin büyüklüğünü de Edis’in Instagram’da paylaştığı story’lerden anlıyoruz. En önde “Ediiiiiis” diye çığlık atarak ağlayan genç kızlardan biraz ötede daha sakin bir noktadan konseri ilgiyle takip edeceğim.

Son on yılda Türk popunun başına gelen en iyi şey Edis dersem abartmış sayılmam. O parıltılı star ışığını daha yıllarca yaymaya devam edeceği de kesin görünüyor. Bize de alkışlamak düşüyor.

Popta Edis dönemi

CİHANGİR PİYASASININ YENİ HAKİMİ

Cihangir’in piyasasının Akarsu Caddesi olduğunu herkes bilir. Havaların da iyileşmesiyle akşamüstü başlayan hareket artık gece yarılarına kadar uzanıyor. Bir yandan muhabbet bir yandan gelen geçeni izlemek buradaki en büyük zevk.

Geçtiğimiz günlerde açılan Charter Pub caddeye hakim bir mevkide. Önündeki masalar cıvıl cıvıl. İçerisi ise şıkır şıkır. İngiliz pub’larının havasını yakalayan dekoruyla kusursuz bir ortam yaratmış Jupiter Group.

Yemekler de artık pub’da ne yenirse. Burger, fish and chips ve bira, bol bol, çeşit çeşit bira. Tabii çıtır mantı gibi bizden lezzetler de menüye renk katmış. Hem yemeğe hem de muhabbete doymadan kalkmayacağınız kesin!

Popta Edis dönemi

YAZ UZAK DEĞİL


Geçenlerde People ve Hazine’nin şimdiden Bodrum için hazırlıklara başladığını yazmıştım. Keza X Beach ve Highlight Otel de öyle. Haberler geldikçe duyurmaya devam edeceğim.

-Akmerkez ve Vadistanbul’daki şubeleri ile çok sevilen, Metin Şen’in sahibi olduğu Serafina, Bodrum’da şube açıyor. Küçükbük’te hizmet verecek işletmenin adı Serafina Mare olacak.

-Dünyanın en lüks otel zincirlerinden biri olan Amanruya Türkbükü’nde açıldı. Bu yazın en merak edilen ve koşa koşa gidilen oteli olacağı kesin.

-Kişisel favorim ise her yıl ailemle gittiğim Bodrum-Gümbet’teki İsis Otel. Deniziyle, yemekleriyle, hizmetiyle beni en mutlu eden, en rahat ettiğim yer.

- Marmaris Bozburun’da müthiş bir vadiye bakan Dionysos Village Hotel’i ise çok merak ediyorum. 28 Nisan’da açılır açılmaz, 5 Mayıs’a kadar sürecek ‘Body Up’ isimli bir beden-zihin çalışması düzenliyorlar. Huzur ve dinginlik arayanlar için.

Popta Edis dönemi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder