Spor Portekiz’de Aboubakar şov! Herkes onu konuşuyor…

Portekiz’de Aboubakar şov! Herkes onu konuşuyor…

Paylaş
Portekiz’de Aboubakar şov! Herkes onu konuşuyor…

Porto forması giyen Beşiktaşlı eski futbolcu Vincent Aboubakar, takımının deplasmanda Vitoria Setubal’i 5-0 yendiği maçta 3 gol ve 1 asistle mücadeleye damga vurdu. Mücadelede eski Galatasaraylı Alex Telles de Aboubakar’a 1 asist yaptı.

Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çeken Vincent Aboubakar, 5-0 kazandıkları ve haftayı lider kapattıkları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İyi bir futbol ortaya koyduklarını ve taraftarları mutlu ettiklerini belirten golcü oyuncu, “İyi bir takıma karşı mükemmel oynayarak kazandık. İlk gol bizi rahatlattı ve önümüzü açtı. Zaferi hak ettik. İyi oynadık ve taraftarlarımızı mutlu etmeyi başardık. Önemli olan bu” ifadelerini kullandı.

Kendileri adına en önemli şeyin kazanmak olduğunu ifade eden Vincent Aboubakar, ”Marega, Corona veya Aboubakar… Hiç fark etmiyor. Ben hat-trick yapma fırsatı buldum ve takımıma yardımcı olabildiğim için mutluyluk duyuyorum. 3 gol atmak elbette güzel ama önemli olan takımın kazanması” dedi.

HARİKALAR YARATIYOR


Porto'da oynadığı için mutlu olduğunu belirten Kamerunlu forvet, ”Oynamaktan dolayı mutluyum. Teknik ekip ve takım arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Sadece gol atmak ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. Teşekkürü, ancak maçlarda elimden gelenin en iyisini yaparak edebilirim” diyerek sözlerini tamamladı.Vincent Aboubakar, bu sezon Portekiz Premier Lig, Portekiz Lig Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçları olmak üzere toplamda 21 maçta 18 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. 25 yaşındaki golcü, 1743 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı