Spor Portekizliler İstanbul'da

Portekizliler İstanbul'da

Paylaş
Portekizliler İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferleri Portekizli Tiago Manuel Dias Correia (Bebe) ve Sidnei Rechel Da Silva Junior İstanbul'a geldi

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve şampiyonluk yaşamak için Beşiktaş’a geldiğini belirten genç golcü Tiago Manuel Dias Correia (Bebe) şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Buraya geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş’ın şampiyon olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Beşiktaş’ın iyi bir takım olduğunu, futbol açısından buradaki olanakların çok iyi olduğunu biliyordum. İyi futbolculara sahip olduğunu ve devamlı ileriyi düşünen bir takım olduğunu biliyordum ve buna eminim."

Beşiktaş taraftarına da seslenen Bebe, "Onlara kucak dolusu sevgi gönderiyorum ve burada bir çok gol atacağım" dedi.

"TARAFTARA GÜZEL ŞEYLER YAŞATACAĞIZ"

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Sidnie ise şöyle konuştu:

"Beşiktaş gibi büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Burada da ümit ediyorum ki diğer takım arkadaşlarım ile birlikte en iyi şeyi yapacağız. Buraya iyi işler yapmaya geldim. Ümit ediyorum ki takım arkadaşlarım ile birlikte taraftara güzel şeyler yaşatacağım."

Haberin Devamı

Takımda bulunan Portekizli futbolcular ile ilgili de konuşan Sidnie, "Onlarla birlikte olacağım için çok mutluyum. Çünkü onlar çok büyük ve önemli futbolcular. Onlarla birlikte oynamanın zevkini çıkaracağım" diye konuştu.

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)