Spor Porto - Beşiktaş maçı özeti

Porto - Beşiktaş maçı özeti

Paylaş
Porto - Beşiktaş maçı özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş G Grubu'nda Portekiz ekibi Porto'yla Dragao Stadı'nda karşılaştı. Deplasmanda çok iyi bir oyunla sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılan Beşiktaş ilk maçında ilk galibiyetini alarak 3 puanın sahibi oldu. Mücadelede Kara Kartal'ın gollerini Talisca (13'), Cenk Tosun (28') ve Ryan Babel (86') kaydetti

90.DK: Maç sona erdi! Porto 1 - 3 Beşiktaş

86.DK: GOOL! Ryan Babel 3 - 1 Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Ryan Babel pasını sağ kanattaki arkadaşı Alvaro Negredo'a veriyor. Negredo tekrar Babel'i görüyor. Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ryan Babel vuruşunu yapıyor ve Iker Casillas'in müdahalesine rağmen top sol köşeden filelerle buluşuyor.

78.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Ricardo Pereira ortasını yerden penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Yacine Brahimi bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

73.DK: Quaresma Dragao Stadı'nda büyük alkışlar eşliğinde çıkıyor. Quaresma yerini Negredo'ya bıraktı

69.DK: Ceza yayına sokulan Andre Andre yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

68.DK: Caner Erkin taç atışını geç kullandığı gerekçesiyle maçın hakemi Anthony Taylor'dan sarı kart gördü

64.DK: Oğuzhan Özyakup oyundan çıkıyor Medel oyuna giriyor

63.DK: Brahimi'nin yerden ortasını Pepe kesiyor ve korner. Porto korneri çok etilili kullanıyor. Kaptan Oğuzhan kaleye yönelen topu uzaklaştırıyor

55.DK: Beşiktaş gole yaklaştı! Quaresma'nın kullandığı kornerde arka direkte Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor ama top yan ağlarda kalıyor.

53.DK: Otavio'nun sağ kanattan arka direğe açtığı ortayı Pepe uzaklaştırıyor.



49.DK: Ricardo Pereira'nın pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Yacine Brahimi bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan geri geliyor.

46.DK: Porto cephesinde ilk oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Oliver Torres ve Jesus Corona oyundan alınırken yerlerine Otavio ve Andre Andre oyuna dahil oluyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi Porto 1 - 2 Beşiktaş

44.DK: Quaresma'yla Oğuzhan sol kanattan çok iyi paslaşarak rakip ceza sahasına kadar ilerledi. Ceza sahasına giren Quaresma'nın vuruşunu kaleci Casillas topu çok rahat bir şekilde kontrol ediyor.

39.DK: Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Anderson Talisca doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

38.DK: Oğuzha Özyakup, Ryan Babel'le çok iyi ver kaç yaptı ve rakibinden kurtuldu. Oğuzhan'ın sol çaprazdan vuruşu yan ağlarda kaldı.

36.DK: Topsuz alanda Pepe, Oliver Torres'e faul yapıyor. Porto frikik kullanacak. Oliver Torres'in frikikten açtığı ortaya kimse dokunamıyor aut.

33.DK: Jesus Corona'nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Tiquinho Soares sağ ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

28.DK: GOOOOL! Cenk Tosun muhteşem bir gole imza atıyor. Ryan Babel'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun çok uzak mesafeden harika vuruyor ve kaleci Iker Casillas'ın müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturuyor. 2 - 1



25.DK: Porto golden sonra baskısını daha da arttırıyor. Manega'nın sol taraftan getiridiği topa Tiquinho dokunuyor ama Fabri gole izin vermedi.

23.DK: Savunma arkasına gönderilen topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içi sol çaprazında sert vuruyor ancak top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

21.DK: Gol. Top maalesef ağlarımızda. Moussa Marega'nın duran toptan kafa vuruşu sonrası top Tosic'e çarpıyor ve ağlarla buluşuyor. Porto durumu 1 - 1'e getirdi.



19.DK: Porto gole çok yaklaşıyor. Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Yacine Brahimi ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Tiquinho Soares kafa ile pasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Oliver Torres yerden vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

17.DK: Porto'da Telles, Talisca'ya yaptığı sert faul sonrası hakemden uyarı alıyor. Talisca'nın tedavisi devam ediyor.

16.DK: Sol çaprazdan kullandığımız serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

13.DK: GOLLLL Talisca! Beşiktaş 1 - 0 önde. Quaresma'nın sağ taraftan ortasında Talisca topa doğru çok iyi hareketlenip yaptıı kafa vuruşu sonrasından topu ağlarla buluşturdu.

10.DK: Porto'da Ricardo Pereira rakibi Cenk Tosun'u arkadan çektiği gerekçesi ile sarı kart görüyor.

8.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Oliver Torres ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Fabricio Agosto çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

5.DK: Talisca rakiplerini geçip sol tarafta boş olan Ryan Babel'e topu gönderdi. Babel'in vuruşu savunmaya çarparak kornere gidiyor. Kullanılan kornerde Porto savunması topu uzaklaştırıyor.

4.DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Ricardo Quaresma ceza yayı sağ çaprazından sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

2.DK: Jesus Corona'nın kafa pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Moussa Marega vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Fabricio Agosto'nun üzerine gidiyor.

1.DK: Maç başladı! Başarılar Beşiktaş


Beşiktaş Porto'yu yendi, capsler patladı

Haberin Devamı