Spor Postiga Kayserispor yolunda

Postiga Kayserispor yolunda

Paylaş
Postiga Kayserispor yolunda

Geçtiğimiz sezonun gol kralı Ariza Makukula ile yollarını ayıran Kayserispor, Portekizli golcü Helder Postiga ile anlaştı

İskoçyalı golcü Kris Boyd’un ailesel nedenler göstererek sarı kırmızılı kulübe gelmekte nazlanması üzerine Kayserispor son olarak Sporting Lisbon’de top koşturan Portekizli 28 yaşındaki golcü Helder Postiga ile ön anlaşmaya vardı.

FC Porto, Tottenham Hotspur, Saint-Etienne ve Sporting Lizbon’da top toşturan Helder Manuel Marques Postiga, 2008 yılında Porto’dan Sporting Lisbon’a transfer olmuştu.

MENDY VE KHİZANEİSHVİLİ DE YOLDA

Fransa liginde Hull City takımında top koşturan defans oyuncusu Bernard Mendy ve Şota’nın ısrarla istediği Gürcü Otar Khizaneıshvili’nin de transferinin hafta başına kadar biteceği, Kasımpaşalı Moitz’in ise imzaya geleceği ifade edildi.

ALİ BİLGİN VE MOORİTZ İMZAYA GELİYOR

Dış transferde sesiz ve derinden gitme politikası izleyen, özellikle yabancı oyuncu konusunda titiz bir araştırma yapan Kayserispor, Kasımpaşalı Moritz, gurbetçi oyuncular Abdulkadir Özgen, Hamza Çakır ve Fenerbahçeli Ali Bilgin’le anlaşmaya vardı.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota’nın, imzaların atılmasının ardından Kayseri’ye gelerek 28 Haziran’da birinci kamp dönemini başlatacağı ifade edildi. İkinci kam dönemi ise 17 Temmuz’da Avusturya’da gerçekleştirilecek.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)

Haberin Devamı