Spor Potada dev randevu

Potada dev randevu

Paylaş
Potada dev randevu

Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisi bugün başlıyor

Beko Erkekler Basketbol Ligi’nde 2009-2010 sezonunun şampiyonunu belli edecek olan zorlu final serisi bugün başlıyor. 44. şampiyonu belli edecek olan serinin ilk maçında Efes Pilsen ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 20.00’da başlayacak. Mücadeleyi Spormax naklen ekranlara getirecek. Seride toplam 4 maç kazanan ekip mutlu sona ulaşacak. Sezon içindeki ilk maçı Efes Pilsen 80-67, rövanşı ise Kanarya 79-60 kazanmıştı.

Lacivert-Beyazlılar, 13 kez şampiyon olarak ligde en çok mutlu sona ulaşmış takım durumunda. Sarı-Lacivertliler’in ise ligde 3 şampiyonluğu bulunuyor. Öte yandan play-off final serisi öncesinde, iki takımın antrenörleri ile Basketbol Federasyonu yetkilileri basın toplantısında biraraya geldi. The Marmara Oteli’nde düzenlenen basın toplantısına Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar, genel sekreteri Ali Özsoy, ligler direktörü Ahmet Araşan, ligler koordinatörü Ayhan Özgümüş, Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman, takım oyuncusu Kerem Tunçeri ile Fenerbahçe Ülker Antrenörü Ertuğrul Erdoğan katıldı.

Haberin Devamı

Ataman, “iki takımında büyük bir mücadele ile şampiyonluk yarışı vereceğini tahmin ediyorum” dedi.

İKİNCİ MAÇ DA AYHEN ŞAHENK'TE

Erdoğan ise “Hak edenin şampiyon olmasını diliyorum” diye konuştu. Efes Pilsenli oyuncu Kerem Tunçeri de serinin seyir zevki açısından çok güzel olacağını dile getirerek, “Yaklaşık 1.5 aydır iyi çalışıyoruz, iyi idman yapıyoruz. Sezonun genelinde yaptığımız hataları bu dönemde giderdiğimizi düşünüyorum. Hem Erdemir hem de Beşiktaş Cola Turka karşısında iyi savunma yaparak, kazandık. Fenerbahçe Ülker’e başarılar diliyorum. İnşallah şampiyon oluruz” diğerlendirmesini yaptı. İki takım arasındaki ikinci maç 22 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yine Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda yapılacak.