Spor Potada ya tamam ya devam

Potada ya tamam ya devam

Paylaş
Potada ya tamam ya devam

Basketbol play-off final serisinde Fenerbahçe ile Galatasaray bugün 6. kez karşı karşıya geliyor

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Spormax naklen yayınlayacak. Seride 3-2 önde olan Fenerbahçe bugün kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Haberin Devamı

Son maçı son saniyede kazanarak şampiyonluk umudunu sürdüren Galatasaray kazanırsa seri 3-3 olacak ve 7. karşılaşma 19 Haziran'da Sinan Erdem'de yapılacak.

7. MAÇA KALIRSA SİNAN ERDEM

Sinan Erdem'deki ilk 2 maçı farklı kaybeden Galatasaray, 3. maçı uzatmada alarak seriyi 2-1 yaptı. Fenerbahçe, Abdi İpekçi'de 85-74 kazanıp şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.

Sinan Erdem'deki 5. karşılaşmayı son saniye basketiyle alan Aslan aynı başarıyı bugün de göstermek istiyor. Maç 3-3 olursa "gerçek final" 19 Haziran saat 20.00'de Sinan Erdem'de oynanacak. Teknik adamlar Mahmuti ve Spahija maçı kazanacaklarını iddia etti.

3-3 YAPACAĞIZ

Beko Basketbol Ligi'nin final serisinin 6. maçı için biletler karaborsaya düştü. 7-12 TL arasında değişen biletler karaborsada 75-100 TL'ye kadar alıcı buluyor.

Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Fenerbahçe avantajlı görünüyor. Ancak biz maçı kazanıp seriyi 3-3'e getireceğiz. Maça aynı hırsla çıkacağız" dedi.

REKABETTE 119. MAÇ

Haberin Devamı

Galatasaray ile Fenerbahçe basketbolda 118 kez resmi maçlarda karşı karşıya geldi. Bu maçların 60'ını Fenerbahçe Ülker, 56'sını da Galatasaray Cafe Crown kazandı.

İki mücadele de berabere (O zaman vardı) sonuçlandı. Deplasmanlı Basketbol Ligi'nin kurulduğu 1966-67 sezonundan bu yana ezeli rakiplerin maçları hep çekişmeli geçti.