Spor Potanın kralı Fener'de

Potanın kralı Fener'de

Paylaş
Potanın kralı Fener'de

Sarı-Lacivertliler potada mutlu sona ulaştı.Kanarya, Avrupa'nın en iyisiyle anlaştı

Fenerbahçe Ülker antrenör arayışında mutlu sona ulaştı... Sarı-Lacivertliler, başkan Aziz Yıldırım’ın çok istediği Zeljko Obradovic’i ikna etmeyi başardı. Kulübün basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy, dün Obradovic’le Belgrad’ta bir araya geldi ve taraflar 2.8 milyon Euro’ya 2 yıllığına el sıkıştı.

Haberin Devamı

Obradovic’in menaceri Alex Raskovic, imzalar atılmadan net bir ifade kullanmazken şunları söyledi: Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Sorumlusu Semih Özsoy, 30 milyondan fazla taraftarı bulunan bir takımın başantrenörlüğüne Obradovic’in getirmek için muazzam bir çaba sarf ediyor.

Biz de her iki tarafı memnun edecek en mümkün anlaşmayı hazırlamaya çalışıyoruz.

Fenerbahçe’nin daha önce yüksek maliyeti sebebiyle anlaşamadığı Sırp hoca, yardımcımcısı Dimitrios Itoudis’in Banvit’e imza atmasının ardından teklife ‘evet’ dedi.

Obradovic’in ilk görüşmelerde fiyatı yüksek tutmasının nededinin de Itoudis’in de ekibinde yer almasından dolayı olduğu ortaya çıktı.Büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı dünkü görüşmenin ardından tarafların önümüzdeki günlerde İstanbul’da sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı