Faik Gürses Premier Lig gibi
HABERİ PAYLAŞ

Premier Lig gibi

Futbol topunun son yıllarda böylesine hırpalandığı bir maça tanık olmamıştım. Yine belki son yıllarda böylesine kora kor, dişe diş, kıran kırana geçen bir mücadeleyi izleyememiştik. Bursaspor ve Trabzonspor takımlarını yedekleriyle birlikte mücadele eden, böylesine bir futbol aşkıyla donanmış taktik versiyonunu aşılayan Ertuğrul Sağlam ve Şenol Güneş’i de tebrik edip bağrımıza basalım. Yıllardır orta alana sıkışmış pasif futbolla zeminin orta yerine açılan çukurlar Atatürk Stadı’nda sahanın tamamına da yayılarak nefis bir futbol ziyafeti sunmuştur bizlere. Ve Premier Ligi andıran bu şahane futbol zevkini düdükleriyle kesmeyen Fırat Aydınus’a bir o kadar da bravo.

Haberin Devamı

Aydınus belki yardımcılarından gelecek bir uyarıyı dikkate alabilse Bursaspor lehine mutlak bir penaltı pozisyonunu da üfleyebilirdi. Çünkü Umut Bulut’un eline top çarpmıyor, Trabzonsporlu futbolcu yönünü değiştirmesi için hamle yapıyordu. Bu harika futbolun içinde bu pozisyon da kaynadı gibime geldi. Bir tek Ertuğrul Sağlam kenardan “Aaa” deyip kısa kesti.

Bursaspor’da Volkan Şen ve Sercan Yıldırım olsa belki skor adına üretkenlik ev sahibi takımın lehine bozulacaktı. Ama Bekir Ozan’ın birkaç kişilik oynadığı futbol Bursaspor’a sadece tek gol getirdi. Trabzonspor’un Şenol Güneş’in gelişiyle birlikte takım oyununa dönen futbol disiplini Bursaspor önünde tek fire verirken, Şenol Güneş’in doğru değişiklikleri de son dakikalarda olsa bile gayet de verimliydi. Tüm bu şıklık Egemen’in annesine edilen küfürlerle bizim üzüntümüze neden oldu. Çünkü tribündeki pankartta “Seni annem gibi sevdim” ibaresi yazılıydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder