Spor Premier Lig yıldızlarının seks skandalları bitmiyor

Premier Lig yıldızlarının seks skandalları bitmiyor

Paylaş
Premier Lig yıldızlarının seks skandalları bitmiyor

En yüksek tirajlı tabloid pazar gazetelerinden The Sun on Sunday, bugünkü "Premier Lig yıldızına 100 bin sterlinlik seks şantajı" manşetli birinci sayfa özel haberinde bir gecelik kaçamak yapan evli bir Premier Lig yıldızına 100 milyon sterlinlik şantaj yapıldığını bildirdi

İsmi hukuki nedenlerden dolayı açıklanmayan bir kadınla cinsel kaçamak yapan futbolcudan ’savunma oyuncusu’ olarak bahsedildi. Yıldız futbolcunun seks ilişkisinin ardından kadına usulsüz fotoğraflar ve mesajlar gönderdiği anlaşıldı. 30 yaşlarındaki bekar kadının, futbolcunun evli olduğunu öğrenince sinirlendiği, fotoğrafları futbolcunun oynadığı kulübe gösterdiği ve sessiz kalmak için para istediği kaydedildi.

"Çift birlikte olduklarında yapacakları her şeyi yaptılar" diyerek çiftin seks gecesini anlatan The Sun, çiftin "Hayvan ihtirası" ile seviştiklerini ileri sürdü. Çiftin geçen yıl savunma oyuncusunun evinin yakınlarında gece partisinde karşılaştıklarını bildirdi. Bir kaynak, "Futbolcunun eşinin tüm ayrıntılardan haberi olsa yıkılır. Kulübünün teknik direktörü de disiplin konusunda çok titiz. Öğrenince bozuk atacaktır" diye bilgi verdi.

Kaçamaktan sonra futbolcunun ilişki kurduğu kadına çirkin münasebetsiz mesajlar attığı öğrenildi. Ayrıca kulübün, kadına sessiz kalmaları için istenilen parayı vermeyeceği öğrenildi.

The Sun on Sunday, futbolcunun kimliğini, kulübünü ve şantaj yapan kadını hukuki nedenlerle açıklamadığına dikkat çekti. Kaçamağı ortaya çıkan futbolcu için ise karısını çok sevdiğini her fırsatta söylediği ifade edildi.

Faruk ZABCI - LONDRA / DHA

Haberin Devamı