Magazin Prenses Leia tacizci yapımcıya inek dili göndermiş ve...

Prenses Leia tacizci yapımcıya inek dili göndermiş ve...

Paylaş
Prenses Leia tacizci yapımcıya inek dili göndermiş ve...

Yazar Heather Ross, Aralık 2016’da hayatını kaybeden yakın arkadaşı ve Star Wars’un ‘Prenses Leia’sı Carrie Fisher’ın, kendisine cinsel tacizde bulunan Hollywood yapımcısına inek dili gönderdiğini söyledi.

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın birden fazla kişi tarafından tacizle suçlandıktan sonra yaptıklarını itiraf etmesinin ardından tartışmalar sürerken Star Wars serisinde Prenses Leia karakterine hayat veren Carrie Fisher'ın yakın arkadaşına cinsel saldırıda bulunan başka bir Hollywood yapımcısına inek dili gönderdiği ortaya çıktı.

Sputnik'in haberine göre; Fisher'ın yakın arkadaşı yazar Heather Ross, Hollywood'da yaşadığı cinsel saldırıyı Arizona'nın yerel bir radyosunda anlattı.


Harvey Weinstein, Hollywood ve karanlıkta kalanlar


Ross, Oscar ödüllü yapımcı tarafından saldırıya uğradıktan sonra, Fisher'ın olayı duyduğunda çok sinirlendiğini söyledi.

EĞER BİR KADINA DOKUNURSAN...


Fisher, ilk şoku atlattıktan sonra yapımcıya vermek üzere bir paket hazırladı. Kutuda bir not ile bir restorandan alınmış inek dili olduğunu belirten Ross, notta "Eğer bir daha sevgili Heather'ıma ya da başka bir kadına dokunmaya kalkarsan, bir sonrakinde daha küçük bir kutuda senin bir şeyini yollayacağım" yazdığını söyledi.


Hollywood'da taciz skandalı: Harvey Weinstein’in taciz ettiği ünlüler


Ross'un söylediğine göre, inek dili göndermek tamamen Fisher'ın fikriymiş ve Fisher, yapımcının kutuyu açtığından emin olana kadar orada beklemiş. ​

‘TACİZ TÜM KADINLARIN BAŞINA GELEBİLİR'


Ross, kendisini taciz eden yapımcı ile internette tanıştığını ve aralarında geçen konuşmanın cinsel ya da romantik içerikli olmadığını vurgulayarak "Fakat buna rağmen benimle ısrarla buluşmak istedi" dedi:

"Güvende hissediyordum çünkü aşırı kiloluydum ve bu insanları etkileyebileceğimi düşünmüyordum. Oyuncu olma planım da yoktu. Hollywood'un güzelllik standartlarına uygun olmadığımı düşünerek bunun beni koruyacağını bilirdim. Ama benim hikâyem, tacizin tüm kadınların başına gelebileceğini gösteriyor."

Haberin Devamı