Kültür - Sanat Prensesin Uykusu ne kadar izlendi?
Paylaş
Prensesin Uykusu ne kadar izlendi?

Çağan Irmak'ın kendi deyimiyle 'en güleryüzlü filmim' diye tanımladığı Prensesin Uykusu ilk üç günde Babam ve Oğlum'u geçti

Medyatava'nın haberine göre film, Cuma günü vizyona girmesiyle birlikte sosyal medyada da yoğun bir şekilde yer almaya başladı. Twitter’da Cuma günü “Turkey - trending topics”de de yerini alan Prensesin Uykusu, ilk 3 günde 39.871 kişi tarafından izlendi.

Haberin Devamı

Irmak’ın en çok izlenen filmi olan Babam ve Oğlum, ilk 3 günde 35.101 kişi tarafından izlenmişti ve beyazperdedeki yolculuğunu 3.837.885 kişi ile tamamladı. Issız Adam, ilk 3 gününde 55.987, toplamda 2.788.532 izleyici ile buluşmuştu.

Yapımcılığını Most Production ve Imaj’ın yaptığı, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Prensesin Uykusu, 19 Kasım Cuma günü 121 kopya ile Türkiye genelinde 33 şehirde vizyona girdi.

Film, Avrupa’da da vizyona girmek üzere gün sayıyor. Prensesin Uykusu, toplam 46 kopya ile 25 Kasım Perşembe günü Almanya, Avusturya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Danimarka ve Fransa’da, 26 Kasım Cuma günü İngiltere’de vizyona girecek.